Mit játsszunk a medencében?

A felhevült nyárban felüdülést jelent a medencében töltött idő, de egy idő után minden kicsit lapossá válik. Miért ne dobhatnánk fel a medencézést néhány igazán szellemes játékkal? Összegyűjtöttünk pár igazán vicceset.


A felhevült nyárban felüdülést jelent a medencében töltött idő, de egy idő után minden kicsit lapossá válik. Miért ne dobhatnánk fel a medencézést néhány igazán szellemes játékkal? Összegyűjtöttünk pár igazán vicceset.

Vízi nudli rodeó

Amire szükséged lesz: tetszőleges számú játékos (2 vagy több), vízi nudlik, stopper

Hogyan kell játszani: Minden csapat kiválaszt egy jelöltet, akiről feltételezi, hogy a legtöbb ideig fenn tud maradni a nudlin. A feladat nem más, mint időre ledönteni a rodeó bajnokot a nudliról. Azonban a játék ideje alatt nem szabad a versenyzőhöz érni. Hogy milyen furfangokat vetünk be, az ránk van bízva.

Vízi frizbi

Amire szükséged lesz: négy vagy több játékos, egy frizbi és két szennyestartó kosár

Hogyan kell játszani: Ezt a játékot vízben annyi ember játszhatja, amennyi csak akarja, vagy amennyi kényelmesen elfér a medencében. Ha jakuzziban szeretnénk ezt játszani, akkor a kosarakat a medencén kívül helyezzük el. Két csapatra lesz szükségünk, az egyik a támadó, a másik a védekező fél. Egy érme feldobásával döntsük el, ki kezdje a támadást. A feladat nagyon egyszerű: passzolgatással el kell juttatni a kosárig a frizbit. Lehet nehezíteni a feladatot: kiköthetjük, hogy a frizbit nem lehet megfogni, csak tartani, mint egy tálcát, és ha a vízbe esik, a másik csapaté a támadás joga. Vagy nem lehet gyalogolni a frizbivel, csak passzokat lehet adni. Az nyer, akinek többször kerül a kosárba a frizbi.

Palacktaposó verseny

Amire szükséged lesz: két vagy több játékos, két vagy több üres műanyag palack

Hogyan kell játszani: A versenyzők az egész medencét elfoglalhatják. Feladat, hogy a versenyzők a lábukkal minél hosszabb ideig tartsák a víz alatt a palackot. Az nyer, akinek a palackja a legtöbb ideig a víz alatt tudott maradni.

Júliusban a "SpaTrend Július" akciósorozat keretén belül kedvezményes áron jutsz hozzá a nyár kedvenc otthoni wellness megoldásához, a masszázsmedencéhez. Nézz körül az ország hat SpaTrend bemutatótermében, vagy kérd személyre szabott ajánlatunkat. 

Címkék: