Mozizz a medencédből!

Mi sem pihentetőbb és szórakoztatóbb annál, ha medencédben pihenhetsz, miközben szól a zene, jó társaság vesz körbe, sőt még filmet is nézhetsz. Elmondjuk, hogyan oldhatod meg, hogy saját medencés mozid legyen.


Mi sem pihentetőbb és szórakoztatóbb annál, ha medencédben pihenhetsz, miközben szól a zene, jó társaság vesz körbe, sőt még filmet is nézhetsz. Elmondjuk, hogyan oldhatod meg, hogy saját medencés mozid legyen.

A pezsgőfürdő mozi a legújabb őrület, amihez nélkülözhetetlen egy szenzációs film és sok haver, akikkel közösen élvezheted ezt az élményt. Szervezett módon ezt többnyire felfújható jakuzzikkal oldják meg, legkedveltebb helyszínek London és New York, ahol pillanatok alatt elfogynak a jegyek az ilyen vetítésekre.

Persze nem kell elutaznod egyik világvárosba sem azért, hogy élvezhesd ezt a szórakozási formát, otthon is kialakíthatod saját mozi termedet. Lássuk, milyen lehetőségek közül választhatsz.

Medencére szerelhető televíziók – Ezek a készülékek kiváló minőségűek, többféle méretben kaphatóak. A medence szélére, oldalára kell felszerelni. Egyetlen kritériumuk, hogy vízállóak legyenek, és a hozzájuk tartozó távirányító is az legyen. Ezután már csak be kell állítanod a vezeték nélküli csatlakozást, vagy csatlakoztatnod kell a kábelt, és élvezheted a csatornakínálat bármely filmjét.

Falra szerelhető televízió – Ha nagy képernyőn szeretnéd nézni kedvenc filmjeidet, akkor a medencével szemközti falra lesz érdemes felszerelned a tévét. Győződj meg arról, hogy a fal elbír-e egy ilyen nagy és nehéz készüléket, ha nem, akkor sincs gond, hiszen a megfelelő kialakítások után már felhelyezhető lesz a tévé.

Projektor – Ez a megoldás egy szórakoztató és olcsó módja annak, hogy átalakítsd a medenceteredet egy mozivá. Ha ezt a megoldást választod, akkor győződj meg arról, hogy a projektor képes csatlakozni a számítógéphez, de van olyan modell is, ami már iPhone dokkolót is tartalmaz. Ebben a verzióban is van különbség a minőségek között: a drágább HD változat bizony szebb képet produkál, de megkérik az árát. Már csak egy hófehér falra vagy vászonra van szükség, és jöhet is a mozi!

Címkék: