Tarts maratoni olvasást a medencédben!

Szeptember 8. az Olvasás Világnapja, így arra buzdítunk, hogy ragadd meg az alkalmat és egy kellemes fürdőzéssel ünnepeld meg ezt a napot!


Szeptember 8. az Olvasás Világnapja, így arra buzdítunk, hogy ragadd meg az alkalmat és egy kellemes fürdőzéssel ünnepeld meg ezt a napot!

Mivel a jakuzziban töltött idő tökéletes kikapcsolódásnak számít, ezért ideális arra is, hogy olvass a medencédben. Persze felmerülhet a kérdés, mindezt hogyan valósítsd meg, de máris van néhány nagyon praktikus megoldásunk a vízben való olvasásra.

Ha eddig attól tartottunk, hogy kedvenc könyvünk lapjai hullámosak lesznek a nedvességtől, akkor egy amszterdami házaspárnak köszönhetően ez a nehézség megoldódni látszik. A Bibliobath nevű projektjüknek köszönhetően a világirodalom klasszikusait teljes egészében vízálló papíron és borítóval jelentették meg, aminek nem árt sem a medencevíz, sem az óceán.

Más megoldást is tudunk javasolni. Talán a legkézzelfoghatóbb, ha vízálló ebookkal rendelkezünk, amely jól tűri a rácseppenő vizet, a párát, és akkor sem lesz baja, ha beleejtjük a medencébe. Ha nincs ilyen modellünk, de hagyományos e-könyv tulajdonosok vagyunk, akkor egy jól záródó tokkal áthidalhatjuk ezt a problémát.

A japán piacon már kapható egy nagyon látványos csomagolás, amibe normál könyvünket rejthetjük. A felfújható vízhatlan tasak megóvja a könyvet a nedvességtől és lehetőséget ad arra is, hogy a zacskó alján található nyílásokon bedugjuk az ujjunkat, és így lapozzunk.

Ha kedvet kaptál a masszázsmedencében való olvasáshoz, de még nincs medencéd, akkor látogass el bemutatótermeinkbe, ahol a legújabb modellek közül választhatsz – akár kedvezményes áron is.

Címkék: