Vízen úszó játékok, nemcsak gyerekeknek

A vizes játékok évszaktól függetlenül rengeteg mókás pillanatot tartogatnak, de a nyári meleg képes még tovább szítani a szórakozást. A klasszikus vízi kiegészítők mellett már kaphatóak a vízen úszó tálcás játékok is.


Amikor vízijátékról beszélünk, ritkán ötlenek eszünkbe a a táblás vagy kártyajátékok, pedig ma már ezekből is létezik vízhatlan változat. A vízen úszó, stabil és nagyon könnyű kiegészítők között megtalálható például a dáma játék, de sok esetben a két oldalon felfestett tálcák több funckióval is rendelkeznek.

Játszani szeretne vagy a nyugodt vizes lauzáshoz hűsítő koktélokat kortyolna? A Kool Tray mindkét lehetőséget megadja önnek, hogy teljesn mértékig kiélvezhesse a nyári vizes kalandokat.

A tíznapos SpaTrend Expo tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy ön is megismerhesse az otthoni wellness kiegészítők sokszínű választékát: látogasson el a tavaszköszöntő SpaTrend Expóra, ahol exkluzív ajánlatok keretein belül válogathat az első osztályú kültéri kikapcsolódást kínáló termékek között.