White Weekend a SpaTrend ürömi szalonjában: Ismerje meg a masszázsmedencék lehengerlő világát

Rohanó világunkban fizikai egyészségünk mellett lelki egyensúlyunk megőrzése is egyre fontosabbá válik. A különböző holisztikus megoldások, mint például a meditációs gyakorlatok, nagyobb szerephez jutnak a mindennapokban.


Rohanó világunkban fizikai egyészségünk mellett lelki egyensúlyunk megőrzése is egyre fontosabbá válik. A különböző holisztikus megoldások, mint például a meditációs gyakorlatok, nagyobb szerephez jutnak a mindennapokban.

Mentális felfrissülésünk tökéletes helyszíne lehet a masszázsmedence, azonban ne feledjük: mint minden mást az élet egyéb területein, a szellemi kikapcsolódást is gyakorolni kell.

Meditálni szinte bárhol lehet, de ha egy masszázsmedencében tesszük, akkor a folyamat még könnyebb és pihentetőbb lehet, hiszen a meleg, nyugtató vízben könnyebb ellazulni a test és a lélek számára egyaránt. Ezt a 15 perces meditációt egyszerűen végezzük el lépésről lépésre – az eredmény garantált!

Mielőtt elkezdenénk, győződjünk meg róla, hogy a pezsgőfürdő hőmérséklete megfelelően kellemes-e, és kapcsoljuk ki a befúvókákat. Ezután helyezkedjünk el törökülésben a medencében, vagy olyan pozícióban, ahol a hát egyenes lehet. A fejet egy kicsit döntsük lefelé. Tegyük a kezeket a combunkra úgy, hogy a tenyér felfelé nézzen. Máris érezni fogjuk, hogy a jakuzzi a felhajtó erejének köszönhetően sokkal kellemesebb így ülni, mint a szárazföldön végezni a gyakorlatot.Most következik az első lélegzet: csukjuk be a szemünket, majd vegyünk 5 nagyon mély és lassú lélegzetet. Ahogy kifújjuk a levegőt, a hangsúly azon az érzésen van, hogy a testnek mennyire jól esik ez a légzés és ez a megnyugtató pihentető helyzet. Folytassuk normál levegővétellel: a hangsúly most a testre kerül. Gondolatban pásztázzuk végig minden testrészünket, vizsgáljuk meg, mit, hol, hogyan érzünk. Fentről lefelé haladva, tudatosan lazítsuk el minden porcikánkat. Az arcot, a füleket, a homlokot, a vállakat, majd a karokat, a csuklókat.

Engedjük, hogy testünk teljes súlyával belesüppedjen az ülésbe, miközben élvezzük a medence vizének melegségét, ahogy simogatja bőrünket, ellazítja az izmainkat. A fókuszt helyezzük ismét a légzésedre. Számoljunk a belégzés és a kilégzés alatt, kezdve kettőtől, és folytassuk egészen addig, amíg egy lélegzetvétel alatt el nem érjük a tízet. Bár az elején nehéz megtartani a koncentrációt – hiszen a figyelmünk folyamatosan elkalandozik – idővel, sokkal sikeresebbek leszünk.

Ha szeretné még az idei télen otthonában élvezni a pezsgőfürdőzés utánozhatatlan élményét, látogasson el december 2-án  a SpaTrend ürömi üzletébe, ahol a White Weekend alkalmából exkluzív ajánlatokkal várják az érdeklődőket: tekintse meg élőben a piacvezető Hot Spring masszázsmedencék széles választékát, és találjon rá még idén az ön számára legmegfelelőbb berendezésre!

Címkék: