Megkapott a tavaszi nap? Ezzel kezeld a bőröd!

A tavaszi nap erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, ezért ilyenkor sokszor elmarad a megfelelő napvédelem. A hűs szellő és a még hideg föld csökkenti a meleg érzetet, így könnyű leégni. Ebben az esetben erre van szüksége a bőrnek.


A gyógykozmetikumokat gyártó !QMS nemcsak az anti-aging kerületére készít világszínvonalú termékeket, de a regeneráló bőrápolásban is élen járnak. Ezen termékek egyik zászlóshajója a Hydro Foam Mask habos arcmaszkja, amely selyemproteinjeivel helyreállítja a károsodott bőr vízháztartását is, és amellett, hogy eltünteti a finom ráncokat, nyugtatja és ápolja a stresszes, mondjuk leégett arcbőrt is.

A lágy krémként és pakolásként is használható hab serkenti a kollagéntermelést, amivel a bőr öngyógyító folyamatát segíti, miközben visszaadja a simaságát a sérült bőrfelületnek. Gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, emiatt különösen alkalmas a készítmény a bőr napozás utáni megnyugtatására.

A leégett bőr hamar visszanyeri elvesztett vízmennyiségét, megnyugszik és újra kisimul, puhává válik. Erősebb leégés esetén érdemes maszkként 10-15 percig fent hagyni a krémet, majd a be nem szívódott adagot óvatosan a bőrbe masszírozni, hogy a gyógyulás minél gyorsabban bekövetkezhessen.