Méregtelenés, hogy fellélegezhessen a bőr

A városi levegő, az elektroszmog és táplálkozás révén rengeteg olyan anyag kerül be szervezetünkbe és a bőrbe, amelyek gátolják a természetes működést és akadályozzák a regenerációs folyamatokat. Ezek ellen veszi fel a harcot az Epigen Daily Detox Serum


Az orvosi tisztaságú alapanyagairól és innovatív eljárásairól ismert !QMS Medicosmetics legújabb terméke a bőrsejtek teljes körű védelmét látja el. Az Epigen Daily Detox Serum a minden napok során bejutó méreganyagok és stressz okozta sejtroncsolódást küszöböli ki, egészségesebb, erősebb és ellenállóbb bőrképet alakítva ki.

A mélyhidratáló összetevőkkel kiegészített szérum javítja a sejtek stressztűrő képességét, aminek eredményeképpen a bőrsejtek tovább megőrzik fiatalságukat és makulátlanságukat. A komplex hatóanyag tartalmú nappali szérum rugalmasabbá valamint simábbá teszi a bőrt, és ezzel együtt mérsékli az öregségi foltok számát és színét.

A gyorsan felszívódó, könnyű szérum férfiak és nők számára is ideális választás (akár smink alá is) a bőr egészségének megőrzéséhez.

Ha személyesen is meggyőződne a készítmény hatékonyságáról, és egységes, fiatalos, rugalmas bőrrel indulna a nyárba, használja ki tavaszi akciónkat, és válassza méregtelenítő, tavaszváró csomagunkat.