Ezért van szükséged személyi edzőre…

Ha edzőteremben szeretnéd formában tartani magad, ajánlatos személyi edzőhöz fordulnod az igazi, látványos eredményekért.


Ha edzőteremben szeretnéd formában tartani magad, ajánlatos személyi edzőhöz fordulnod az igazi, látványos eredményekért.

Valljuk be, nem szórakozni járunk az edzőterembe, hanem eredményekért. A látványos változásnak pedig ára van: kőkemény munka és hozzáértés. Az elsőért te felelsz, a hozzáértést viszont nem feltétlenül tudod egyedül kipipálni. Ilyenkor érdemes személyi edzőhöz fordulni.

A személyi edző nem felesleges pénzkidobás, előfordulhat, hogy hiányában csak az idődet vesztegeted, de az eredmények nem jönnek.

Gyakran előfordul, hogy egyedül egész egyszerűen nem tudod helyesen kivitelezni a gyakorlatot. Nem tudod, pontosan mit kellene érezned, hogy kellene kinézned a végzése közben. Ennek jobb esetben „csupán” annyi lesz a következménye, hogy elmarad a változás, rosszabb esetben viszont lesérülsz.

Mindenképp érdemes tehát személyi edzőhöz fordulnod, legalább az elején. Nem kötelező folyamatosan a felügyelete alatt edzened, de az edzésterv összeállításában, a gyakorlatok helyes kivitelezésében mindenképp szükséged lesz egy szakemberre. 

Címkék: