Smilecenter: hollywoodi mosoly Budapesten

MERÉSZ KIJELENTÉS?Talán igen… de a mosolymegújítás területén nincs okunk a szégyenkezésre. Sokszor éri kritika az amerikai filmkultúrát, hogy hamis képet fest a valóságról, amely magyarországi körülmények között csupán illúzió. Ennek szimbólumává vált az a mindig tökéletes és ragyogóan fehér mosoly, amit csak hitetlenkedve szemlélünk.


MERÉSZ KIJELENTÉS?

Talán igen… de a mosolymegújítás területén nincs okunk a szégyenkezésre. 

Sokszor éri kritika az amerikai filmkultúrát, hogy hamis képet fest a valóságról, amely magyarországi körülmények között csupán illúzió. Ennek szimbólumává vált az a mindig tökéletes és ragyogóan fehér mosoly, amit csak hitetlenkedve szemlélünk.


„Vajon ez nekem is jól állna? Egyáltalán, szükségem van arra, hogy ilyen mosolyom legyen? Megengedhetem magamnak azt a »luxust«, hogy szép fogaim legyenek?” – merülhet fel bennünk a kérdés.

A válaszok pedig éveken át várattak magukra. Pedig sokan vágytunk arra, hogy testünk és bőrünk szépsége mellett fogaink tökéletességéért is tegyünk. De aztán bekövetkezett az, amitől minden megváltozott…

A mosolymegújítás növekvő népszerűsége arra késztette az innovatív fogászati szakembereket, hogy új megoldásokat keressenek, amely már egy sokkal szélesebb réteg számára teszi elérhetővé a szabályozott formájú, természetesen fehér és az arckarakterhez tökéletesen illeszkedő mosolyvonalat.

 

A KERÁMIAHÉJ

a szilárd, esztétikus alapanyag és az emberi alkotóképesség találkozása. 

Egy szabályozatlan és elszíneződött mosoly korrigálása évekig is eltarthat…, de mit szólna inkább 5 naphoz? Mitől lett a mosolytökéletesítés ilyen gyors és magyar viszonylatban is elérhető árú? Egy hosszas és tudományos folyamat végeredménye lett az a speciális kerámia, amely olyan szilárdságot ért el, hogy már egy 0,3 mm vastagságú lapocska is hos-szú távú és stabil választ ad az esztétikai kihívásokra.

De ez önmagában még nem elég, hiszen a természetesség valódi érzését és az esztétikus kialakítást az a művészi igényességű emberi alkotómunka adja meg, amelyet egyetlen számítógép sem tud helyettesíteni.

 

A MEGOLDÁS

mely alkalmazása nemcsak kíméletes és fájdalommentes, de teljes mértékben törekszik a természetes szépségre. 

A héjak olyan kontaktlencse vékonyságú lapocskák, melyek meglévő fogai elé ragasztásával irigylésre méltóan látványos eredmény érhető el akár egy hét alatt is. A szép mosolyt pedig tervezni kell. Mégpedig azért, hogy ne csak a fogak, száj és mosoly esztétikáján javítsunk, hanem azok egészségét is vissza tudjuk állítani. A héjak megadják a választ az elszuvasodott, elszíneződött, szabálytalan formájú, letöredezett fogak problémájára,  amelyek oly sok bosszúságot okoznak nekünk egy életen át. Magára ismert? Ha úgy gondolja, hogy eljött az ideje a változásnak és Ön is széles és önbizalommal teli mosolyt szeretne, akkor ne adjon felmentést magának, mert az már holnap elérhető az Ön számára is. Nincs más dolga, csak keresni egy esztétikai fogászati specialistát, aki segít megvalósítani megálmodott új mosolyát a kerámiahéjak segítségével. Már indulhat is…

Mosolyra fel!

www.smilecenter.hu

Címkék: