Mozgásra fel: Könnyed gyakorlatok a jakuzziban

Mielőtt sóhajtozva elnyúlnánk a jakuzzi selymes habjai között, és hátradőlve élveznénk a nap végén jól megérdemelt pihenést, érdemes egy rövid gyakorlatsorral ellazítani testünket. Mutatunk három egyszerű lépést!


Fejkörzés

A nyakat és a vállakat is kilazíthatjuk fejkörzéssel. Ehhez üljünk le a medencében, nézzünk felfelé, majd döntsük a fejünket jobbra és balra háromszor. Ezután előre és hátra ismételjük a mozgást szintén háromszor, míg lassan egy teljes kört teszünk a fejünkkel.

Vállemelés

A felső vállizmokat mozgathatjuk át ezzel a gyakorlattal. A vízben ülve húzzuk fel a vállakat (mintha duzzogva vállat vonnánk), majd tartsuk ki ezt a pózt pár másodpercig, végül engedjük vissza a vállakat. A feladatot ismételjük meg legalább tízszer.

Vállkörzés

Ezzel a gyakorlattal az egész váll kilazítható. Ülve kényelmesebb elvégezni, de akár fel is állhatunk hozzá. Csináljunk egy körző mozdulatot előre, majd itt álljunk meg, és tartsuk ki a pózt három másodpercig. Ezután végezzünk körző mozdulatot hátrafelé. Ezt is ismételjük meg tízszer.

Tapasztalja meg ön is a teljes szellemi és fizikai felfrissülést, mindezt ráadásul saját kertjében, vagy teraszán: fedezze fel a HotSpring sokszínű wellness világát, és találja meg az ön igényeit maximálisan kielégítő masszázsmedencét, ami nap mint nap egészsége szolgálatában várja majd otthonának meghitt környezetében.

Címkék: