Népszerű mobilalkalmazások nőknek

Manapság már mindenkinek okostelefonja van. A mobilalkalmazások révén szebb körmökhöz, különleges sportokhoz, vagy nőies programokhoz juthatunk.


Manapság már mindenkinek okostelefonja van. A mobilalkalmazások révén szebb körmökhöz, különleges sportokhoz, vagy nőies programokhoz juthatunk.


A nők körében az alapalkalmazások közül a Facebook, az email és más levelezőkliensek állnak a rangsor elején. Nálunk, nőknél a csevegés és a kommunikáció, a pletykálás a legsikeresebb alkalmazás. A közösségi média mellett a Vibert, illetve a Tumblrt is érdemes letölteni.Ha a képeket szeretjük, érdemes a Pinterestet és az Instagramot használni. A képmegosztó portálok rendkívül népszerűek, hiszen könnyen találhatunk rajtuk jobbnál jobb recepteket, kozmetikai tippeket, ajándék ötleteket.


Nagyszerű alkalmazásnak számítanak a menstruációs kalkulátorok is: a Menstrual Calendar vagy a Period Calendar Tracker. A PMS-re, a nőgyógyászati szűrővizsgálatokra és a fogamzásgátló szedésére is figyelmeztet.A kép- és a csevegő applikációk mellett kifejezetten szeretjük a fitnesz- és diétaalkalmazásokat is. Népszerűnek számít a MyFitnessPal, hiszen itt a kalóriaszámlálótól kezdve a különböző sportolási lehetőségekig mindent megtalálunk. Kalóriaszámlálója egy online adatbázison alapul. Elég beírni, hogy mit ettük vagy ittunk, és az app máris kalkulálja a bevitt energia mennyiségét. Emellett az alkalmazás számolja a napi torna által elégetett kalóriát is.


Neked melyik a kedvenc mobilalkalmazásod? 

Címkék: