Nehezen alszik el nyáron? Szokatlan helyről jön a segítség!

A nyári melegben az alvás nem mindig jön könnyen. Van, aki az állandó légkondi miatt van, aki a hőség miatt képtelen azonnal álomra hajtani a fejét. A kiadós és pihentető alvás azonban elengedhetetlen a minőségi élethez, így adunk egy tippet, ami mindig beválik.


Az ősi tudásból meríthető tipp bármilyen egyszerű, éppen olyan hatásos. Lefekvés előtt vegyél egy forró fürdőt. A melegben talán nem ez lenne az első gondolatunk, de a meleg víz több fronton is segít az alvásban. A víz megnyugtató hangja, közege és a meleg lazító hatása együttesen már igazán hatásos. Aki pedig masszázsmedencében készülhet az alvásra további előnyökre is számíthat. Mikre?

A masszázsmedence fűtőrendszere miatt állandó a víz hőmérséklete. Nem hűl ki, így a család minden tagja, egymás után is élvezheti a meleg víz áldásos hatását. Akár 20-30 percig is pihenhetsz a medencében, nem kerget ki a hűlő víz. Ennyi idő ugyanis legalább kell, hogy a test maghőmérséklete is megváltozzon. A 20 perces fürdő után a test belső hője leesik, ami az alváshoz ideális állapotokat teremt.

A masszázsprogramok bevetése további segítség, hiszen átmasszírozzák és feloldják a görcsös izmokat. A test megnyugszik, az elme elcsendesül és fizikailag is felkészül az alvásra. A masszázsmedence használata után hamarabb és mélyebben alhatsz és pihentetőbb lesz az álmod is.

Vedd meg júliusban ezt a természetes altatót és egy ajándék grillt is hazavihetsz mellé.

Címkék:

jakuzzi alvás