Nincs ideje hosszú spa kezelésre? Szívja magába a legjobb hatóanyagokat 40 perc alatt!

A hosszú, jellemzően egy-másfél órás kényeztető arc és testkezelések felfrissítenek és úgy ápolják a bőrt, mint kevés más. Csakhogy az idő kincs, és ha nem tud rendszeresen ilyen hosszú időre elszakadni teendőitől, akkor is van megoldás a kényeztető bőrápolás élvezetére.


A világhírű anti-aging kozmetikai brand kényeztető és bőrápoló kezelései között található a Meet&Treat gyors kezelés, ami mindössze 40 perc, de hatóanyagban egyáltalán nem szűkölködik, sőt!

A !QMS Medicosmetics három nagyágyúját is beveti a kezelés, amitől a bőr azonnal teltebb, hidratáltabb és selymesebb lesz. A tiszta oxigén, a kollagén és az erősen hidratáló hialuronsav hármasát kellemes környezetben, finom mozdulatokkal viszik fel hozzáértő kezek, így ez a 40 perc is igazi felüdüléssel ér fel.

A hialuronsavnak köszönhetően a kisebb ráncok feltöltődnek, a bőr felülete simábbá, tapintása puhábbá válik. A kollagén a rugalmasságot, a feszességet adja vissza és besegít a természetes bőrregenerációba is, amitől a bőr nemcsak fiatalosabb, hanem egészségesebb is lesz.

A közel 100%-os tisztaságú oxigén pedig segít a hatóanyagok mélyre juttatásában és feltölti oxigénnel a bőrt, amitől a sejtek anyagcseréje felpörög. A városi környezetben szenvedő bőrnek rengeteg pluszt ad az éltető oxigén, ami egy erdei séta vitalizáló erejével ér fel.

Próbálja ki a 40 perces kezelést és meglátja, hogy rövid idő alatt is lehet látványos eredményt elérni.