Öregedésgátló csomag a bőr felfrissüléséhez

A tavaszi bőrápolás egyik legfontosabb lépése a bőr felélesztése téli szendergéséből, hogy felkészülhessen a napfényes, meleg időjárásre. Ehhez kínálunk egy kombinált csomagot, ami az otthoni és a hatóanyagban gazdag szalonkezelés erejét egyesíti.


A kedvezményes áron elérhető csomag egy 90 perces mélyen tápláló kezelést tartalmaz, amely felfrissítik az arc és a kezek bőrét. A vilghírű !QMS Medicosmetikumok legjavát felvonultató Neo Tissudermie kezelést az érett, fáradt bőrre fejlesztették ki. Magas hatóanyagtartalmánál fogva erős lifting ás hidratáló hatással rendelkezik, és segít helyreállítani a bőr fialtalos, egészséges szerkezetét. A kényeztető, minden nemű fájdalomtól és kémyelmetlenségtől mentes kezelés után az arcvonalak kontúrosabbá válnak, az apró ráncok kisimulnak és a mélyebb ráncok is veszítenek mélységükből.

A spa jellegű, pihentető kezelés során a kezekre is különös gondot fordítanak a szakavatott szépségterapeuták, akik egy hazavihető kézkrémmel is megajándékozzák a vendéget. Az igénybe vett kezek teljes körű ápolását végző Hand Care gyorsan felszívódik és már az első alkalom után a bőr érezhetően puhábbá és simábbá válik. Rendszeres használata mellett csökken az öregségi foltok száma és színük ereje, így a kéz visszanyeri fiatalos üdeségét.

A !QMS Medicosmetics nemcsak télen, hanem a nyári időszakra is kínál orvosi tisztaságú készítményeket és hatóanyagban gazdag kezeléseket minden bőrtípusra. Válogasson kedve szerint a díjnyertes termékcsalád tagjaiból.