Rendszeres masszázsmedence használat az ízületi fájdalmak enyhítésére

Az ízületi gyulladásokkal járó kellemetlenségek sokak életét megkeserítik. A nemzetközi szinten élvonalbeli amerikai Hot Spring jakuzzik kialakításakor a szakemberek arra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy az ilyen jellegű panaszokkal élők problémáin enyhíthessenek.


A meleg vizes fürdőzés már évezredek óta a fájdalom enyhítésére használt gyógymódok egyike: a szervezetre való áldásos hatása így a masszázsmedencében is érvényesül. Mindezt ráadásul a különböző típusú és erősségű masszázst nyújtó befúvók még tovább fokozzák. Ma már komoly kutatások folynak a pezsgőfürdőzés pozitív élettani hatásainak kimutatására: egy térd osteoarthrosisban szenvedő páciensek körében folytatott vizsgálat során például kimutatták, hogy a rendszeres hidroterápiának köszönhetően a klinikai tünetek enyhültek, és az életminőségben is jelentős javulás volt felfedezhető.

A Hot Spring masszázsmedencékben nem csupán a jetek elhelyezése, de azok kialakítása is nagyban hozzájárul a kiemelkedő felhasználói élmény megtapasztalásához: az innovatív megoldások között találjuk például a MotoMassage névre keresztelt, a gerinc vonalán fel-le mozgó vízsugárral kényeztető befúvót.

Ha ön is régóta vágyik arra, hogy saját otthonában tapasztalhassa meg a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásait, kattintson a weboldalra, vagy látogasson el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe, ahol szakembereinktől kaphat választ kérdéseire!