Selymes habokkal a nyugodt álmokért

’Ha most elalszom, még 6 órát tudok pihenni. 5 és fél óra múlva csörög az ébresztőóra. 4 óra múlva fel kell kelnem. Aludni akarok!’ - ha ön is (kóros) álmatlansággal küzd, bizonyára magára ismert a lehunyt szemmel töltött percek utáni sóvárgásról árulkodó sorokban.


Az alvásproblémák leggyakrabban a stresszre, idegi feszültségre vezethetők vissza, azaz képtelenek vagyunk kikapcsolni, engedni a napközben felgyülemlett kérdések görcsös szorításán. Ez egy rendkívül veszélyes lelkiállapot, hiszen ha nem biztosítunk elegendő pihenést szervezetünk számára, akkor egy idő után a fáradtság fizikai következményeivel is számolnunk kell: az immunrendszer legyengülése, vagy a fokozott terhelés számos veszélyfaktort hordoz magában.

A SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!