Sima combok, erős kötőszövet a nyárra

Várja félelmek nélkül, magabiztosan a lenge ruhák időszakát. Ahelyett, hogy a narancsbőr és az apró bőrhibák miatt aggódna, erősítse kötőszövetét alakfromáló kozmetikumokkal, amelyek feszesítik, simítják és formálják a combot és a popsit.


A !QMS Medicosmetics által összeállított testfeszesítő csomag egy véráramlást és ezzel anyagcserét serkentő feszesítő tusfürdőből és egy lifting hatású, zsírégető testápolóból áll. A két készítmény együttesen képes javítani a bőr strukrúráját, mérsékelni a narancsbőr jeleit és fokozni a bőr anyagcseréjét, amitől beindul a méregtelenítás. A bőr érezhetően rugalmasabbá, erősebbé és feszesebbé válik a két termék együttes, napi használatától. Az alakformálás még sosem volt ilyen egyszerű.

Ha személyesen is meggyőződne !QMS Medicometikumok hatékonyságáról, és egységes, fiatalos, rugalmas bőrnél nem elégszik meg kevesebbel a nyaralás alatt sem, akkor lepje meg magát az alakformáló csomaggal. Május 31-ig a csomag egy ajándék kulacsot is tartalmaz, amelyben edzésekre a víz mellett kedvenc vitaminjait, szőlőcukrát és étrendkiegészítőit is magával viheti.