Stresszoldás a csillagok erejével

Szeptemberben kezdődik az iskola, és a felnőttek közül is sokan ekkor vágnak bele újra a tanulásba vagy új projektekbe. A nyár szabadsága után visszaállni a kíméletlen hajtásra stresszes lehet, de onnan jöhet a stresszoldó segítség, ahonnan nem is számítunk rá: az égből!


Jelen esetben nem a vallásról lesz szó, hanem a természet egyik leggyönyörűbb jelenségéről: a teli csillagos égről. A nagyvárosok fényszennyezettsége miatt, olykor már el is felejtünk felfelé nézni. Minek, hiszen úgysem látunk semmit! Csakhogy az éjszakai fények is kialszanak egyszer, a legnagyobb város is elcsendesedik a hajnal érkezte előtt, ilyenkor csak a miénk lehet az éjszakából megmaradt pár pillanat, hogy kiélvezhessük a csillagok ragyogását. 

A hűvös őszi éjszakára azonban érdemes jó előre felkészülni, és egy vastag pokróccal kiülni a teraszra, ahol beihatjuk a csillagok fényét. Egy különösen stresszes időszakban is képes a természet egészen más perspektíván láttatni velünk a gondjainkat, amelyek napközben olyan nagynak és megoldhatatlannak tűnnek. Ha megoldást nem is kínál az éjszaka, felejtést és megnyugvást biztosan. 

A tökéletes stresszoldó kombináció az éjszakai égbolt és a melegen átölelő masszázsmedence, amely a forró vízen kívül izomlazító masszázzsal is képes leolvasztani a feszültséget. Érdemes negyed órát a fürdőre áldozni az éjszakából, az álmok is gyorsabban és megnyugtatóbban érkeznek majd utána!