Szeresse a testét! Kezdje a bőrével!

A nők egyik legnagyobb kihívása, hogy elfogadják és szeressék saját testüket. Ehhez segít hozzá minket a !QMS Medicosmetics anti-aging termékcsaládja, amely nemcsak a fialos, feszes vonásokat hozza vissza, de rengeteget tesz a bőr egészségért és természetes szépségéért is.


A Pro-Body Exfoliator egy hámlasztó tusfürdő, de egyszerű elnevezése egy nagyon komplex és hatásos készítményt takar. Azon túl, hogy a nevéből adódó ígéretéhez híven segít megszabadítani az elhalt hámsejtektől, frissíti a bőrt és fokozza az új sejtek képződésének ütemét, sokat segít a narancsbőr elleni harcban is.

A combok, és a has, fenék területén küllönösen látványos bőralatti zsírszövet lerakódásokat mérsékli. Összetevőinek egymást erősítő hatása révén fokozza a bőrfelszínhez közeli területek anyagcseréjét, így segít elszállítani az itt felhalmozódott és a hullámos bőrképet okozó salakanyagokat.

A könnyen felvihető készítmény tökéletes társ a mindennapi tisztálkodáshoz, hiszen hosszú távú hatásai közé tartozik, hogy gyorsítja az anyagcserét, zsírégető és salaktalanító. Emellett erősíti a kötőszövetet is és simítja a bőrfelszínt. Rendszeres használat mellett a kritikus területek bőrén látványos és kifejezetten előnyös változásokat tapasztal majd: egészséges, kontúrosabb és feszesebb lesz bőre.