Szinkron arckezelés anyák napjára

Ajándékozzon idén közös programot szerettének anyák napjára, és szépüljenek együtt a világdíjas !QMS Medikozmetikumok szakértő hatóanyagai által.


Meghitt díszlet, csodaszép környezet és a világ legjobb spa termékeinek választott !QMS termékek várják az édesanyákat, ha beneveznek az akciós páros, szinkron kezelésreAz orvosi tisztaságú hatóanyagokat és a bőr természetes védelmét és regenerációját erősítő innovatív eljárásokat tartalmazó készítmények mélyen hidratálnak, nyugtatnak és ápolnak.

Kozmetikus szakembereink egy helyiségben, együtt végzik a NeoRepair kezelést, így közösen élhetik át anyák és lányaik ezt a felemelő és pihentő élményt. Az egyik legújabb kezelésként bevezetett NeoRepair a bőr DNS sérüléseinek helyreállító peptidjeid  tartalmazó Epigen Daily Detox Serumot használja, ami sejt szinten segíti a bőr megújulását és teljes regenerálódását.

A kezelés végére a bőr érezhetően simábbá, üdébbé és hidratáltabbá válik, a mélyben pedig beindul az epidermisz regenerációja. Hogy az eredmény eredmény még tartósabb legyen, a kezelést végeztével mindkét hölgyet egy-egy, hazavihető Activator maszkkal ajándékozzuk meg, amely bármikor felhasználható, ha a bőrnek gyors segélyre lenne szüksége. A maszk már 15 perc alatt is képes enyhíteni a ráncok mélységén a benne található extra nedvesség és kollagén révén.