Távolítsa el nemkívánatos barna foltjai még nyár előtt

Az egységes bőrszínt megtörő barnás foltok nemcsak esztétikailag öregítik a bőrt, de akár későbbi bőrproblémák alapjai is lehetnek. Eltüntetésük hosszadalmas folyamat, de mivel az eljárás érzékenyíti a bőrt, ezért a téli időszak tökéletes arra, hogy nyáron már újra szép, egészséges és homogén bőrrel várja a jó időt.


A túlzott pigmentáció mindig egyfajta védekezés a bőr részéről, így ha ezek kialakulását tapasztalja, érdemes újragondolni a bőrápolási rutinját. Az erős napsütés is okozhat hiperpigmentációt, de gyakran a bőrsérülések is így gyógyulnak. Ezek a foltok az idő előrehaladtával csak szaporodnak, ezért is nevezik őket öregségi foltoknak. Eltüntetésük bár nehézkes, nem lehetetlen!

A természetes és egészséges bőr élharcosaként a !QMS medikozmetikusainak is megvan a válaszuk a problémára: a pigmentkorrekciós kezelés. Ez a 90 perces kényeztető kezelés felveszi a harcot a bőr melaninjával szemben, és meggátolja további foltok kialakulását. A teljességgel fájdalommentes, sőt, nagyon relaxáló, lassú kezelés olyan hatékony, modern alapanyagokkal dolgozik, amelyek gátolják a melanin képződést és halványítják a már meglévő foltokat. Ezen kívül védik is a bőrt, hogy az ne szenvedhessen további károkat és csökkenjen az esélye az újabb hiperpigmentációnak.

A kúraszerűen ajánlott kezelés rengeteget tehet a zavaró foltok eltüntetéséért, hogy a napsütéses időt már újra egészségessel és fiatalos bőrszínnel várhassa.