Tegye bőrét erősebbé, szebbé és egészségesebbé egyetlen szérummal

A városi levegő, a szélsőséges időjárás és a stressz is nyomot hagy legjobban ápolt bőrön is. Ha ezeket a belső és külső bőrromboló hatásokat együttesen szeretné tünetmentesíteni, akkor forduljon az innovatív, epigenetikán alapuló szérumhoz.


Az epigenetika azt vizsgálja, hogy a gének az örökítés során változatlan DNS készletet adjanak át, így például a napsugárzás hatására sérült bőrsejtekből is keletkezhetnek új és egészséges sejtek. A kozmetikai ipar kezdi felfedezni magának az epigenetikában rejlő lehetőségeket, amelyet többször a világ első kozmetikumának választott !QMS Medicosmetics egy konkrét termékben nyújt át most nekünk!

Az Epigen Daily Datox Serum egy olyan hidratáló és bőrápoló készítmény, ami segít a bőr mindennapos védelmében. A városi környezetben minket érő megannyi negatív hatás kiküszöbölését a termék a bőr erősítésével, a sejtek élettartamának meghosszabbításával éri el, amitől a bőr egészségesebb és ellenállóbb lesz. Az új és egészséges bőrsejtek képzését is gyorsító szérum lehetővé teszi, hogy a sérült bőr gyorsabban és tökéletesebben javítsa ki a hibákat, és az új sejtek DNS-e ne hordozza tovább a korábbi sérüléseket.

Forradalmi, de nagyon várt irányba halad a bőrápolás, amelynek első képviselőjét már mindenki kipróbálhatja.