Télies illat és lélekmelegítő arcfiatalítás

A fahéj kellemes illata járja át a szalont, miközben a test meleg takaróban pihen. A kozmetikus gondos kezeivel, lágy mozdulatokkal végzi feladatát, és a krémek melegítő hatására a kinti hideg után a bőr végre fellélegzik. Soha ilyen kellemes nem volt még az anti-aging kezelés.


A fájdalommentes és gép nélküli technológiával dolgozó !QMS termékcsalád téli kezelése a fahéj fertőtlenítő és melegítő hatását vegyíti az innovatív anti-aging megoldásokkal. A minden bőrtípus számára ajánlható másfél órás kezelés során a bőr radírozását és előkészítését követi a fahéj olajat tartalmazó maszk felhelyezése.

A maszkra egy szigetelő és a melegítő hatást erősítő fóliamaszk is kerül, hogy a sápadt, törődött bőr negyed óra alatt pirospozsgás ragyogó arccá változhasson. A SK Alpha hidratáló kezelés végén a fakó bőr megélénkül, feltöltődik vízzel, a kollagén hatására a vonások kisimulnak és csökken a ráncok mélysége.

Az intenzív hatóanyag bevitel nemcsak minimalizálja a tél negatív hatásait, de felkészíti a bőrt a környezeti károk elleni harcra.