Profilom 2018. március 21. Szerda - Benedek

10 érv a jakuzzi mellett


Egy masszázsmedence több mint egy kád forró víz. Hogy mégis mitől tud többet, miért szerethetjük, azt az alábbi 10 pontban gyűjtöttük össze.

Merítkezz meg! – A masszázsmedence enyhíti a fájdalmakat, megkönnyíti a feszült izmokat, segít a relaxációban és a jobb alvásban.

Éjszakai kaland – Egy tökéletes program arra, hogy a család együtt lehessen. A medencében ülve kitűnő alkalom nyílik arra, hogy jó hangulatban, szemtől szemben sort kerítsünk a fontos beszélgetésekre.

Élvezd a telet! – A tél a legjobb masszázsmedence időszak. Míg odakint tombolnak a mínuszok, addig a medencédben fantasztikusan jól érezheted magad a meleg vízben.

Induljon a buli! – Akár focidöntő időszak van, akár a gyerkőc szülinapját ünneplitek, egytől egyig kiváló alkalom arra, hogy egy fergeteges medence partit szervezzetek.

Karcsúsodj! – A New England Journal of Medicine vizsgálatai alapján azok, akik rendszeresen használják a masszázsmedencéjüket, csupán azzal, hogy a vízben ücsörögnek, akár heti fél kilótól is megszabadulhatnak.

Úszólecke – Ha egy meleg vizű medencében, mint például egy jakuzziban kezditek meg az úszásoktatás alapjait, akkor gyermeked nagyobb bizalommal mer majd nekivágni a feladatoknak.

Otthoni wellness – Mától nem lesz a szállodák és a wellness központok kiváltsága, hogy a pezsgőfürdők kényeztetésében részesülj: minden nap ünnepnap lesz a saját otthonodban.

Legyen saját terápiás módszered! – A hidroterápia segít elűzni a stresszt, megszünteti a fejfájást, az alvásproblémákat, és a magas vérnyomást.

Hozd formába magad! – Kifárasztott a sok házimunka? Elgyötörtnek érzed magad? Vesd be magad a meleg vízbe, és meglátod, egy rövid idő után olyan leszel, mint akit kicseréltek.

Szexi pillanatok – A jakuzziban töltött idő jó alapja lehet a harmonikus párkapcsolatnak. Fűszerezd meg a szerelmi életedet, éleszd fel a romantikát, és csábítsd be a párodat egy kis beszélgetésre a gyöngyöző habokba.

Írta: Kovács Nóra
További cikkek a szerzőtől
 Facebook