Profilom 2018. február 20. Kedd - Aladár, Álmos

6 otthoni megoldás az ajkak körüli ráncok felszámolásához


Az ajkak fölött megjelenő hosszanti ráncok nagyon kegyetlenek. A mély, erős ráncok közül ezek öregítenek a leginkább, és kezelésük speciális hatóanyagokat követel. Van azonban pár otthon is alkalmazott módszer, amivel csökkentheted erősségüket és számukat. Ezekből mutatunk be párat.

Csatlakozz te is a !QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a !QMS a Te sikertörténeted is!

A rendszeres rágógumizás komoly munkát és megerőltetést jelent az arcbőrnek, ami a ráncok idő előtti megjelenéséhez vezethet. Ezért jól teszed, ha minél kevesebbszer élsz ezzel az élvezeti cikkel.

Kerüld a napot!

A napsugarak bőrrongáló hatása ezen a területen is nagyon hamar megmutatkozik. A káros sugárzás sajtromboló hatása tönkreteszi a kollagént, ami a ráncok mélyüléséhez vezet, ezért a napvédő felvitelekor semmiképpen ne hagyd ki az száj körüli részt.

Csínján a gyantázással!

Bármilyen furcsa, a gyantázás is okozhat ráncosodást. Az érzékeny területet érő erős fizikai hatás nyújtja a bőrt, tehát ráncosít. Emiatt érdemes megfontolnod a végleges szőreltávolítást vagy a sötét szőrök szőkítését.

Fogyassz proteinben gazdag ételt!

A szájak fölötti ráncok kialakulásához súlyveszteség is vezethet. A hirtelen fogyás során csökken a bőr kollagén és elasztin tartalma, amitől az rugalmatlanná válik. Megelőzheted ezt a nem kívánatos folyamatot, ha fehérjében gazdag tápanyagokat választasz, amelyek majd segítenek csökkenteni a ráncok számát és mélységét.

Kerüld a stresszt!

A stresszt a bőr állapotától függetlenül ajánlatos kerülni, mert több fronton is negatív hatással van a szervezetre. Ezek egyike, az arcizmok görcsös feszülése, ami a nem kívánatos ráncok megjelenését okozzák. Túlhajszolt időszakokban fordulj a relaxáló légzéstechnikák és a meditáció felé.

Csökkentsd az alkoholbevitelt!

Az alkohol dehidratáló anyag, ami a bőr kiszárításában is szerepet játszik, és mint ilyen, képes fokozni a ráncok megjelenését.

Ha az otthoni praktikák mellett szeretnél professzionális segítséget is igénybe venni, próbáld ki a !QMS medikozmetikai család ajakfeszesítőjét, a Lip Line Correctort, ami leszámol a száj körüli ráncokkal. Vagy gyere el egy Tiszta oxigénes feszesítésre, és hagyd, hogy az éltető oxigén fiatalítsa meg vonásaidat.


Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook