A mentőangyal kis dobozban érkezik – avagy az utolsó pillanatok bőrfeszesítése

Már csak három napig él a !QMS Szépségszalon kampánya, amely egy Activator Travel Mini feszesítő arcmaszkot ad ajándékba, ha részt veszel egy Activator kezelésen. Ne maradj le erről a lehetőségről, ami egy instant bőrfeszesítő bombát helyez a kezedbe. Nagy bevetések előtt mindenképpen ajánlott.


Már csak három napig él a !QMS Szépségszalon kampánya, amely egy Activator Travel Mini feszesítő arcmaszkot ad ajándékba, ha részt veszel egy Activator kezelésen. Ne maradj le erről a lehetőségről, ami egy instant bőrfeszesítő bombát helyez a kezedbe. Nagy bevetések előtt mindenképpen ajánlott.

Mini kiszerelésű Travel szett egy alkalomra elegendő hozzávalókat tartalmaz, amelyet elég közvetlenül az esemény előtt összekeverni és feltenni a maximális hatás érdekében. A percek alatt ható maszk rögtön látványos eredményt hoz, és szerencsére a kampány végeztével is megvásárolható marad egyes vagy nyolc darabos kiszerelésben.

Mivel nem olyan régen, személyesen is lehetőségem volt kipróbálni, mit tud az Activator Mask, elmesélem saját tapasztalataimat. Az előre csomagolt anyagmaszkok itthon is egyre népszerűbbek, de a !QMS termékhez hasonló megoldással még nem találkoztam. A kis dobozban érkező szett két komponensből áll: egy tablettából és egy folyadékot tartalmazó üvegcséből. A folyadék rejti a bőrfeszesítés titkát, amely egy hűsítő hatású, erős hatóanyag koncentrátumú készítmény. A nyugtató, feszesítő és simító hatású anyag folyadékkal és energiával tölti fel a bőrt, amitől az fiatalosabbnak és élettel telibbnek látszik. A hatóanyagok beszívósását és az arc minden pontjára való eljuttatását az anyagmaszk végzi, ami a termék használatáig tablettaformában rejtve marad.

A szetthez tartozó kis műanyag tégelybe kell belehelyezni a folyadékot, majd ebbe dobjuk a tablettát, ami pillanatok alatt felszívja a kékes árnyalatú anyagot. A többszörösére duzzadó tablettából a szemünk előtt lesz egy gondosan összetekert maszk, amely már felszívta az összes hatóanyagot. A folyadék eltűnése után, a gézcsomót óvatosan ki kell hajtani, így előtűnik az arcformát mintázó maszk. Ezt kell a megtisztított arcbőrre (én előtte még bőrradírt is bevettem, hogy a hatóanyagok jobban felszívódhassanak) felhelyezni, majd egy csendes zugban elpilledni a következő 15 percre. A kellemes, tiszta illatú maszk nekem segített az ellazulásban, a hűsítő érzés pedig kifejezetten jól esett a nagy melegben.

Lehet meditálni, az élet kérdésein merengeni vagy azon gondolkodni, hogy mit vegyünk fel a közelgő eseményre, amiért a feszesítés ezen módját bevállalni. Az én-idő utáni teendők számba vételével és tervek készítésével pikk-pakk eltelik a 15 perc. Én egy picivel még ennél is tovább fent hagytam a maszkot, egészen addig, míg el nem kezdett száradni az anyag, jelezve, hogy minden aminek kellett, már átvándorolt az én bőrömbe.

Az arcon maradt krémes maradékot bemasszíroztam, hogy semmi ne vesszen kárba, majd rohantam is megcsodálni az eredményt a tükörben. Már ekkor kisimultabbnak és egészségesebbnek tűnt az arcbőröm, de a hatás később még erősebb lett. Én közvetlenül (na jó pár óra azért volt a kettő között) az esemény előtt tettem fel, zuhanyozás és hajmosás után, hogy a bevitt anyagokat már véletlenül se mossam le a készülődés közben, volt idejük hát egész este kifejteni áldásos hatásukat. Hasonló okokból elhagytam a megszokott krémeket (féltem az átfedésből eredhető problémáktól, de !QMS termékeket lehet használni, a brandan belül a készítmények kompatibilisek egymással), és csak minimális sminket vittem fel a szememre és a számra. Meg egy pici púdert, de így is tökéletesen érvényesült a kisimult bőröm, amitől magabiztosabbnak éreztem magam. És ezt nemcsak én vettem észre.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is! 

Címkék: