Adventi bőrápolás a karácsonyi ragyogásért!

Szeretnéd a legjobb formádat hozni a céges karácsonyi partin vagy csak felfrissülést keresel a decemberi munkadömping nyomása után? Akkor adventi bőrápolási útmutatónk pont neked készült.


Szeretnéd a legjobb formádat hozni a céges karácsonyi partin vagy csak felfrissülést keresel a decemberi munkadömping nyomása után? Akkor adventi bőrápolási útmutatónk pont neked készült.

A gyors és azonnali látványos eredményt ígérő krémek és pakolások egyik legnagyobb hátránya, hogy hatásuk is olyan gyorsan megy, mint ahogy jött. Egy-egy kiemelten fontos alkalom előtt jól jöhet az instant megújulást jelentő maszk, de ha ennél hosszabb távon szeretnéd élvezni a fiatalos, ránc nélküli megjelenést, átgondoltabb haditervre van szükséged.

Az adventi szépségápolási menetrendet tekintsd kikapcsolódásnak, magadra szánt én-időnek, ami hosszú távon is látványos változást hoz majd megjelenésedben. Az arc fokozatos felkészítésére kiválóan alkalmas a bőredzéséről híres medikozmetikumokat gyártó cég, a !QMS Travel Kit-je. A 7 db-os úti kiszerelésű csomag minden fontos lépést tartalmaz, ami a bőredzéshez szükséges: tisztítótejet (eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket), gyümölcssavas hámlasztót (gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket és felkészíti a bőrt a hatóanyagok felvételére), a bőr pH-ját visszaállító tonikot, kollagénes éjszakai és nappali szérumot (rugalmassá teszi a bőrt és felkészíti a nedvesség megkötésére), valamint egy hidratáló krémet (ami beviszi a kellő nedvességet és segít bent is tartani azt, hogy a ráncok eltűnhessenek). Ezen kívül egy maszkot is találunk a csomagban, amit közvetlenül a nagy nap előtt érdemes használni, mert egy igazi hatóanyagbomba. A hétvégente elvégzett hosszabb kezelések kiegészítőjeként ez a 20 percig ható Activator Mask még simábbá és ragyogóbbá teszi a bőrt, hogy a legjobb formádat hozhasd az ünnepekkor.

A bőredzésről bővebben itt, a Travel Kit-ről itt olvashatsz.

Címkék: