Profilom 2018. február 20. Kedd - Aladár, Álmos

Alakformáló testápoló a csábító lábakért


Magad mögött hagynád a hosszú szoknyák és a mindent takaró nadrágok kavalkádját, hogy miniben vesd magad bele a nyárba? Akkor hozd formába a lábaidat egy zsírégető testápolóval, ami leszámol a narancsbőrrel és feszesíti a combokat.

Csatlakozz te is a !QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a !QMS a Te sikertörténeted is! 

A lábak ápolása tavasszal és még inkább nyáron kerül igazán fókuszba, de az utolsó utáni pillanatban bevetett krémek ritkán hozzák meg a várt eredményt. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező gyógykozmetikumokat készítő !QMS Medicosmetics testápolója szerencsére nem ígér olyat, ami nem tud betartani. A Revitalizalo Lift-o-Firm Body feszesítő és alakformáló testápoló a bőralatti zsírfelhalmozódás tüneteit veszi célba, hogy azonnal látványos eredményekkel örvendeztesse meg felhasználóját.

A testápolóként működő krémet fürdés után érdemes felvinni - a maximális hatás érdekében, legalább - 4 naponta, hogy beindulhasson a fokozott anyagcsere és ezzel együtt a zsírvesztés. A hatékony lifting hatás mellett csökken a nrancsbőr mértéke és a bőr puhábbá, rugalmasabbá válik. A combokon és a fenék tájékon kívül a has és a derék területeit is hatásosan faragja a legideálisabb formájára.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook