Az 5 kedvenc jakuzzi tartozék

Nemrég, egy nemzetközi kutatás arra kereste a választ, hogy melyek azok a kedvenc masszázsmedence tartozékok, amelyekkel a legkellemesebb a jakuzziban töltött idő.


Nemrég, egy nemzetközi kutatás arra kereste a választ, hogy melyek azok a kedvenc masszázsmedence tartozékok, amelyekkel a legkellemesebb a jakuzziban töltött idő.

Bár a kutatás néhány olyan választ is hozott, amelyre nem is gondolnánk, valójában teljesen megértjük a masszázsmedence használók vágyait. A legfőbb szempont, hogy a lehető legkényelmesebb körülmények között a legjobban tölthessék el a pihenésre szánt időt. Lássuk hát a top 5 listát!

Vízesések: a medence ma már nem csupán jetekből, masszírozó fejekből és feltörő buborékokból áll. Fontosak a vízesések is, melyek látványukkal elkápráztatják az embert, és ha kedvünk tartja, finoman masszírozzák a testet. Esténként a vízeséseket különleges fények világítják meg, így az összhatás tökéletes.

Aromás illatok: egy medencétől joggal várjuk el, hogy egyáltalán ne legyen klór szaga, sőt, kellemes illatot árasszon. Akár hangulatunk, akár az évszakok hatására cserélgethetjük ezeket az illatokat, így sosem unjuk meg őket.

iPod/MP3 dokkoló: a pihenéshez elválaszthatatlanul hozzátartozik a zene, és értelemszerűen az a zene, ami a kedvencünk. Ezt viszont többnyire telefonunkon tartjuk, így jogos az igény, hogy közvetlenül a telefonunkról, táblagépünkről jussanak el a medencepartra kedvenc előadóink számai.

Televízió: ha sok időt töltünk a medencében, ám kedvenc sorozatunk éppen ezzel egy időben fut a televízióban, miért kellene megalkudnunk? Legyen a medencének is egy tévéje, amit akár a barátokkal közösen élvezhetünk. Sőt, a bulik kitűnő kiegészítője is lehet, hiszen a zenecsatornák kínálatát is nézhetjük rajta.

Bárpult: a vízben hamar megszomjazik, megéhezik az ember. De egyáltalán nem jó ki-beszállni a medencébe minden egyes alkalommal. Ám ha a medencéhez rögzítettünk egy minibárt, akkor minden kézre esik. Legyen az frissítő vagy néhány friss gyümölcs. 

Címkék: