Profilom 2018. február 25. Vasárnap - Géza

Bőrfiatalító ételek a kor tünetei ellen


A kívülről használható kozmetikai készítmények mellet a bőr belülről történő táplálásával is kívételesen látványos eredményeket érhetünk el. A legfontosabb anti-aging hatású élelmiszer a víz, amely hidratál és feszesít. Mik vannak még ezen kívül?

Csatlakozz te is a !QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a !QMS a Te sikertörténeted is!

Avokádó:

A zöld színű élelmiszerekre általában számíthatunk az egészségmegőrzés tekintetében (kivéve a gumicukorbéka), így az avokádó is segít a bőr fiatalságát megőrizni. Egészséges zsírsavakban gazdag az avokádó, amely mellett E-vitamin tartalma is jelentős. Ez a vitamin pedig kiváló antioxidáns és sejtvédő, segít a hidratáltság megőrzésében, ezért a kozmetikumokban is gyakori vendég.

Görögdinnye:

Igazi nyári csemege a görögdinnye rengeteg vizet tartalmaz, de ezen kívül C-vitamint és likopint is találunk benne. C-vitamin fokozza a kollagén termelődését és erőteljes antioxidáns (akárcsak a likopin), ami képes megvédeni a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben.

Olívaolaj:

Az egyik legegészségesebb olajnak tartják a jó minőségű olívaolajat, nem véletlenül, zsírsavai rendkívül jót tesznek a szervezetnek, így a bőrnek is, de az igazi nagyágyú a polifenol. Ez a jelenleg ismert legerősebb szabadgyökmegkötő, amely az UV-sugárzás által okozott károkat ugyanúgy enyhíti, mint a stressz vagy a dohányzás miatt kialakult sejtsérüléseket. Az üde és fiatalos arcképért édemes polifenolban gazdag élelmiszereket fogyasztani, amihez tökéletes kezdet az olívaolaj.

Szeretnéd koncentrált mennyiségben magadhoz venni a bőr fiatalságát őrző vitaminokat és ásványi anyagokat? Akkor próbáld ki az Intravital Plus táplálékkiegészítőt, amely mindent tartalmaz, amire a bőrödnek szüksége van a hosszan tartó fiatalsághoz.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook