Profilom 2018. február 18. Vasárnap - Bernadett

Bőrvitaminokkal belülről szépülhetsz


Az egészséges bőr és a blülről fakadó szépség nem életkor függő. A szarkalábak és a ráncok alatt is látszik, ha egy bőr hidratált, és tartalmaz minden vitamint és ásványi anyagot, amelyre a működéséhez szüksége van. Ez a lehetőség most kapszulába zárva érkezik.

Csatlakozz te is a !QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a !QMS a Te sikertörténeted is!

A szépségkapszulának is nevezett Intravital Plus egy olyan vitamin, ásványi anyag és kollagén komplex, amely a bőr egészsége számára esszenciális összetevőket tartalmaz. A bőrnek, mint legnagyobb szervünknek, hatalmas a hatóanyag éhsége, hogy hatásosan vehesse fel a harcot a környzeti ártalmakkal és a hatásukra elszabaduló szabad gyökökkel.

Az Intravital Plusz kapszula megalkotásánál elsődleges cél volt, hogy hatóanyag együttese segítse a bőr szabad gyökök elleni harcát, erősítse és rugalmasabbá tegye azt, valamint, hogy normalizálja a bőr természetes működését. Ez utóbbi egy igen sokrétű feladat, aminek kedvező hatására a pórusok összehúzódnak, élénkül a bőrkeringés, csökken a pigmentáció és az egész bőrkép egységesebbé válik.

Nem szereted a sokféle krémet vagy sosincs időd az alapos bőrápolási rutinra? Akkor erősítsd bőrödet napi két kapszulával, hogy megjelenésed kiegyensúlyozott és ragyogó lehessen.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook