Egyre több helyen hallani erről a kétszeres világdíjas anti-aging megoldásról, de pontosan mi ez?

Te is hallottál már a !QMS kozmetikumcsaládról, de még így sem tudod pontosan mit is takar ez az elnevezés? Pedig érdemes megtanulni ezt a betűkombinációt, mert minőséget, profizmust és az anti-aging területén forradalmi eljárásokat takar.


Te is hallottál már a !QMS kozmetikumcsaládról, de még így sem tudod pontosan mit is takar ez az elnevezés? Pedig érdemes megtanulni ezt a betűkombinációt, mert minőséget, profizmust és az anti-aging területén forradalmi eljárásokat takar.

Csatlakozz te is a !QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a !QMS a Te sikertörténeted is!

Mit jelent a !QMS?

A !QMS egy mozaikszó, ami a Quick Medical Skin angol kifejezés első betűiből áll, és jelentése szó szerint gyorsaságot és varázslatos bőrt ígér. A termékcsaládot gyakran emlegetik még !QMS Medikozmetikum néven is, ami az összetevők orvosi tisztaságára és a termékek a bőr gyógyító folyamatainak megsegítésére utal. A rengeteg problémára megoldást kínáló kozmetikai család termékei megtalálhatóak szépségszalonokban, kozmetikákban, de haza is vehetőek, ahol biztonsággal és nagy sikerrel bevezethetőek a napi bőrápolási rutinba. A termékek együttes használata támogatja a bőr természetes működését és serkenti a kor előrehaladtával lanyhuló folyamatokat. A termékek többsége bőrazonos és gyorsan beépülő hidratáló elemeket tartalmaz, ezért az eredmény látványos és szinte azonnal jelentkező. Innen ered a névben a Quick vagyis a gyors előtag.

Honnan ered?

A termékcsalád Németországból származik. Egy ott élő plasztikai sebész kezdte meg a fejlesztést, mikor baleseti sebészként azzal szembesült, hogy a betegeknek semmilyen elő- és utókezelést nem kínálnak a kórházak a bőr szebb gyógyulása érdekében. Mivel Dr. med. Erich Schulte páciensei között gyakran találkozott égési sérültekkel vagy olyan balesetesekkel, akik helyreállító műtétre szorultak, elkezdett maga kísérletezni olyan anyagokkal, amelyek gyorsítják a sebgyógyulást és szebb hegeket, tökéletesebb összeforrást eredményeznek. Személyre szabottan gyártott termékeinek pozitív hatása miatt előfordult, hogy még a műtétre sem volt szükség, a bőr rövid időn belül teljesen megújult és magától kijavította a hibát.

A megnövekedett igény nyomására a kis laboratóriumot a doktor út hamarosan elcserélte egy nagyobbra, és azóta is folyamatos fejlesztések és újítások mellett készítik a termékeket az egészségesebb bőr érdekében.

Mitől számít kuriózumnak a kozmetikumok között?

A műtétek utáni felépülést megkönnyítő termékek ma már elismert anti-aging kozmetikumnak számítanak, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy a bőr természetes működésének erősítése jelentősen lassítja az öregedés jeleinek kialakulását. A bőrhibák, pigmentációk, gyulladásos bőrképek javítása mellett a !QMS kozmetikumok feszesítenek, csökkentik a ráncok számát és mélységét, és mélybe juttatják a bőrbe beépülő hatóanyagokat. A termékcsalád egyik legnagyobb eredménye – amiért egy Szépség Oscar-díjat is besepert – hogy Dr. Schulte professzor képes volt a pórusok számára túl nagy kollagén molekula szétszedésére és a mélyebb bőrrétegekbe való lejuttatására. Ennek hatására a kollagén ott épül be, ahol a bőr feszesítése szempontjából szükség van rá.

Itt élheted át a !QMS élményt!

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a különleges kozmetikai családot és az általuk képviselt spa-élményt, akkor látogass el a !QMS Referencia Szalonba, és próbáld ki a Meet&Treat kezelést, amelyen keresztül megismerheted a termékcsalád három nagyágyúját. A 98%-os tisztaságú oxigént, amely vitalizálja a sejteket, az extrém hidratáló hatású hialuronsavat, amely azonnal megszünteti a kellemetlen bőrfeszülést és a kollagént, amely tartósan kisimítja az arcbőrt.

Címkék: