Érzékeny a bőröd? Ezeket használd rá!

A bőr érzékenységét több tényező is befolyásolja, úgy mint a genetika, a nem és az életkor, de bármi is a kiváltó ok, megoldást jelenthet a megfelelő kozmetikumok alkalmazása. A kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett készítmények védik a bőrt, és csökkentik az érzékenységből fakadó kellemetlen tüneteket.


A bőr érzékenységét több tényező is befolyásolja, úgy mint a genetika, a nem és az életkor, de bármi is a kiváltó ok, megoldást jelenthet a megfelelő kozmetikumok alkalmazása. A kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett készítmények védik a bőrt, és csökkentik az érzékenységből fakadó kellemetlen tüneteket.Használj napvédőt

Sokáig népszerű – de azóta tévesnek bizonyult – tézis volt, hogy az érzékeny bőrből fakadó problémáknak jót tesz a napfény. Az erős és tartós napsugárzást azonban minden bőrtípusnál érdemes kerülni, vagy magas faktorszámú napvédőt használni. Léteznek érzékeny bőrűeknek készített napvédők is, mint amilyen a Cellular Sun Protection, ami nyugtat, helyreállítja a bőrsejtek vízháztartását és megakadályozza a szabálytalan barnulást is.

Az életkor is számít

A kor előrehaladtával a bőr rugalmassága csökken az első védelmi vonalat jelentő faggyútermelődéssel együtt. Idősebb korban ezért gyakrabban jelennek meg az érzékeny bőrre jellemző kipirosodások, az égető-viszkető érzés és a lassúbb gyógyulás. A Hyrdo Foam Mask gyorsan felszívódó nappali habja bőrrokon hatóanyagai beépülnek az érzékeny, érett bőrbe és erősítik a bőr természetes védekező mechanizmusát.

Csökkentsd a káros hatásokat

Az érzékeny bőrnél gyakran nagy szerepet játszik az örökletes hajlam, de az étkezési szokások, a környezetei hatások és a stressz is negatívan befolyásolja a bőr állapotát. Ezek csökkentése mindenképpen ajánlott, de a megfelelő kozmetikumokkal, mint amilyen a MED Set nappali és éjszakai krémei, a kellemetlen tünetektől való mentesség is elérhető. Ezek a készítmények nem tartalmaznak irritáló anyagokat, nyugtatnak és erősítenek, miközben a !QMS termékcsaládra jellemző anti-aging hatás is megjelenik. Mivel az érzékeny bőr nem feltétlenül száraz, ezért a zsírosabb krémek helyett minden esetben az illat-, szappan- és alkoholmentes kozmetikumokat részesítsd előnyben.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Címkék: