Profilom 2018. február 20. Kedd - Aladár, Álmos

Ezek legjobb vitaminok a bőrnek


A vitaminok kívülről és belülről egyaránt táplálják a szervezetet, így hiányuk igen hamar megmutatkozik az egészséged vagy éppen a bőröd elégtelen állapotában. De vajon melyek azok a vitaminok, amelyek segítenek, hogy a bőr szép, egészséges és élettel teli maradjon?

Csatlakozz te is a !QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a !QMS a Te sikertörténeted is!

A-vitamin

Az egyik legsokoldalúbb vitamin, ami a bőr egészséges működését támogatja több szinte is. Mivel gyorsítja a kollagéntermelést, ezért kiváló segítség a ráncok eltüntetésében. Antiszeptikus hatása miatt pozitívan befolyásolja a faggyúmirigyek termelését, és jót tesz a bőrszárazság ellen. Emellett jelentős szerepe van a bőrmegújulásban, aminek egyenes következménye az egységesebb bőrfelszín és a sötét, pigmentált foltok elhalványodása.

B vitaminok

Ennek a vitamincsaládnak többsége tartogat a bőr számára is fontos pluszokat. A B1-vitamin például segít regenerálni a sérült bőrsejteket és megerősíti az új sejteket is. A B5- és B6-vitamin pedig gyulladáscsökkentő hatásuk miatt kiválóak a bőrproblémák kezelésére.

C-vitamin

Ennek a vitaminnak főként a bőrfelszíni erek véráramlásának fokozásában rejlik az ereje. A gyorsuló vérmozgás több oxigént és tápanyagot jelent a sejteknek, amitől a természetes megújulási ciklus normalizálódik. Nagy előnye még, hogy segíti a bőr rugalmasságért felelős kollagén termelődését.

E-vitamin

Szeretnél puha és rugalmas bőrt? Akkor az E-vitaminra biztosan számíthatsz. Amellett, hogy vízmegkötő tulajdonsága miatt puhává teszi a bőrt, erős anti-aging hatása is van. Ennek számtalan pozitív vetületét élvezhetjük, de talán ezek közül is a legfontosabb, hogy védi a bőrt a káros UV sugárzástól.

Szeretnéd, ha bőrápoló készítményeid vitaminban is gazdagok lennének? Akkor próbáld ki az A, C, E vitaminokban bővelkedő 24H Cream-et, a vitaminok mellett hidratálókban is erős Hydro Foam Maskot vagy a belsőleg szedhető, bőrszépítő vitaminkapszulát, az Intravital Plus-t.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook