Férfi arcápolás két lépésben

A férfiak arcápolási rutinja (a plusz egy borotválkozást leszámítva) nem különbözik annyira a nőkétől, mint gondolnánk, és ez a picike eltérés is orvosolható két lépésben. Mi ez a két lépés? Hát az elhatározás és a tett!


A férfiak arcápolási rutinja (a plusz egy borotválkozást leszámítva) nem különbözik annyira a nőkétől, mint gondolnánk, és ez a picike eltérés is orvosolható két lépésben. Mi ez a két lépés? Hát az elhatározás és a tett!

Ha az elhatározás megszületett, akkor már csak a gondolat tettekre váltása marad, amelyhez rengeteg kiváló kozmetikum áll az erősebb nem rendelkezésére. Mivel a férfiak bőre gyakran érzékeny (a rendszeres borotválkozás miatt sérülékenyebb is lehet) és ritkán viselnek mattító alapozót, ezért olyan készítményt ajánlunk, ami könnyen felvihető, nem csillog, nem tartalmaz allergéneket vagy erős illatokat és táplálja a bőrt. Ha mindezt egy termékben szeretnék kézhez kapni, használjanak !QMS Hydro Foam Maskot, ami minden felsorolt tulajdonsággal rendelkezik, és emellett még csökkenti a bőrgyulladás mértékét és gyengéden hámlaszt is, elősegítve ezzel a sejtmegújulást.

Amikor a bőr nyugodt, hidratált és a legkevésbé stresszes, jöhet a nehéz tüzérség, amely a ránctalanításért és a fiatalos, rugalmas bőrért felelős. A !QMS Cellular Marine őssejteket is tartalmazó ránctalanító krémje reggel és este is felvihető. Reggeli használata távol tartja a környezet káros hatásait és védi a bőrt az UV sugaraktól. Este pedig a regenerációban segít: a bőr természetes megújulását fokozza, csökkentve a pigmentáció és a finom ráncok mértékét. A minden bőrtípus számára kiváló készítmény intenzíven hidratál és visszaadja a bőr rugalmasságát, fiatalos textúráját.

Egy bizonyos kor felett a férfiak bőre is gazdagabb ápolást igényel, amely finomítja az évek – bőrön is nyomot hagyó – súlyát. A zsírosabb, hatóanyagban gazdagabb krémek közé tartozik a !QMS Moisturizing Balance, ami az érzékeny és kifejezetten száraz bőrnek is meghozza az enyhülést. A krém természetazonos fehérjéi hatékonyan ápolnak és javítják a bőr összetevőinek szintézisét. Ezáltal anélkül fiatalodik a megjelenés, hogy az idő kerekét ténylegesen visszafordították volna.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Címkék: