Harcoljon az ősz kincseivel a szép bőrért

A QMS Medicosmetics kipróbált technológián alapuló kiváló termékeivel játszva szépülhet meg, de a kezelések és arcmaszkok hatékonyságát segítheti, ha vitamindús ételeket fogyaszt. Az ősz kincsestárában rengeteg olyan gyümölcs és zöldség található, amivel belsőleg támogatja a készítmények munkáját.


Gránátalma

A rubinszínű magokkal izgalmas és egészséges ételeket készíthet, amelyeket a bőre is meghálál majd. A gránátalma elsősorban a gyulladt, pattanásos bőr rendbetételében jeleskedik, de a Naptól kipirult területeken is látványos javulást tapasztalhat. Salátában fogyasztva ideális a bőr és a bélrendszer számára is.

Kelbimbó

Nem a legnépszerűbb zöldség, pedig igen magas C- és K-vitamin tartalommal rendelkezik. Az immunrendszer helyes működése és a csontok egészségének megőrzése mellett a bőr megújulását is segíti, azáltal, hogy a rugalmasságért felelős kollagén termelődést befolyásolja pozitív irányba.

Sütőtök

Önmagában fogyasztva, de akár külsőleg alkalmazva is hasznos ez a tökféle, amely magas A-vitamin tartalmának köszönhetően javítja a bőr minőségét. Elsőrangú antioxidáns forrás, segíti a kollagéntermelést és rendben tartja a bőr faggyúháztartását. Rendszeres fogyasztásával (vagy arcpakolásként való alkalmazásával) frissíti és rugalmasabbá teszi a bőrt. Emellett a szemnek és a nyári barnaság megőrzésének is jót tesz.

Cékla

Közvetett hatásai révén segíti az arcbőr egészséges állapotának megőrzését. Méregtelenítő hatása miatt az arcon kevesebb pattanás alakul ki, az így sokkal tisztább és élettel telibb, pirospozsgás lesz, amelyet részben annak is köszönhet, hogy a vér oxigénszállítását fokozza a cékla fogyasztása.