Hogyan újítsd meg a bőröd 5 lépésben? Arcfiatalítás ősszel...

Ahogy hűvösödnek a napok, úgy kell szépen-lassan a bőrápolási szokásokat is az új évszak követelményeihez igazítani. A napsütés miatti foltosodás és kiszáradás orvoslása mellett fel kell készülni a csapadékosabb, szelesebb időre, hogy egészséges és hibátlan bőrrel várhasd a telet.1. lépés: Táplálás tisztítás közben isA gyengéd tisztítás érdekében, használd a !QMS Deep Cleansing arctisztítót, mely véd a környezeti ártalmak ellen és úgy hidratál, hogy közben mélyen kitisztítja a pórusokat, így a bőr szabadon lélegezhet. A tisztítást egy kémiailag kiegyensúlyozott frissítő arctonikkal fejezd be, amely üde érzést hagy maga után.2. lépés: RadírozásA nyári meleg és napsugárzás nyomán kialakult bőrhibák eltüntetéséhez a bőrfelszín radírozására van szükség, ami eltávolítja a sérült és felesleges hámsejteket. A QMS Exfoliant Fluid hámlasztó folyadék rendszeres használata a látványos felszíni javulás mellett a bőrt mélységeiben is ápolja. 3. lépés: Hidratáló bombaA felső hámréteg eltávolítása után jöhet az igazi mély ápolás, amelynek során egy szérum segítségével állíthatod vissza a bőr természetesen ragyogó állapotát. Az aktív hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazó Co-Lectine 3 szérum könnyen és gyorsan felszívódik. Ráérősebb napokon választhatod az arcmaszkokat is (Activator Mask, Hydro Foam Mask), melyek ránccsökkentő hatásuk révén újra élettel töltik meg az igénybe vett bőrt.4. lépés: Kényeztetés és ápolásA bőr hidratálása után jöhet a felszíni pigmentáció csökkentése. Az erős napsütés hatására kialakuló öregségi foltok eltüntetése helyi kezelés kínál, melyhez használd a Skin Tone Light szérumot. A gyors eredményeket felmutató készítmény a sejtmegújító képességénél fogva lesz hatékony fegyver a barna foltok ellen.5. lépés: VédelemA bőrápolás utolsó lépéseként a megelőzésre kell helyezni a hangsúlyt. A nyár elmúltával sem szabad lebecsülni a Nap erejét, így a fényvédők alkalmazására a továbbiakban is szükség lesz. Használj a hideg, felhős napokon is naptejet a Cellular Sun Protection SPF50-et, mely véd a leégés ellen és a nap általi bőröregedés ellen.


Ahogy hűvösödnek a napok, úgy kell szépen-lassan a bőrápolási szokásokat is az új évszak követelményeihez igazítani. A napsütés miatti foltosodás és kiszáradás orvoslása mellett fel kell készülni a csapadékosabb, szelesebb időre, hogy egészséges és hibátlan bőrrel várhasd a telet.

1. lépés: Táplálás tisztítás közben is

A gyengéd tisztítás érdekében, használd a !QMS Deep Cleansing arctisztítót, mely véd a környezeti ártalmak ellen és úgy hidratál, hogy közben mélyen kitisztítja a pórusokat, így a bőr szabadon lélegezhet. A tisztítást egy kémiailag kiegyensúlyozott frissítő arctonikkal fejezd be, amely üde érzést hagy maga után.

2. lépés: Radírozás

A nyári meleg és napsugárzás nyomán kialakult bőrhibák eltüntetéséhez a bőrfelszín radírozására van szükség, ami eltávolítja a sérült és felesleges hámsejteket. A QMS Exfoliant Fluid hámlasztó folyadék rendszeres használata a látványos felszíni javulás mellett a bőrt mélységeiben is ápolja. 

3. lépés: Hidratáló bomba

A felső hámréteg eltávolítása után jöhet az igazi mély ápolás, amelynek során egy szérum segítségével állíthatod vissza a bőr természetesen ragyogó állapotát. Az aktív hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazó Co-Lectine 3 szérum könnyen és gyorsan felszívódik. Ráérősebb napokon választhatod az arcmaszkokat is (Activator MaskHydro Foam Mask), melyek ránccsökkentő hatásuk révén újra élettel töltik meg az igénybe vett bőrt.

4. lépés: Kényeztetés és ápolás

A bőr hidratálása után jöhet a felszíni pigmentáció csökkentése. Az erős napsütés hatására kialakuló öregségi foltok eltüntetése helyi kezelés kínál, melyhez használd a Skin Tone Light szérumot. A gyors eredményeket felmutató készítmény a sejtmegújító képességénél fogva lesz hatékony fegyver a barna foltok ellen.

5. lépés: Védelem

A bőrápolás utolsó lépéseként a megelőzésre kell helyezni a hangsúlyt. A nyár elmúltával sem szabad lebecsülni a Nap erejét, így a fényvédők alkalmazására a továbbiakban is szükség lesz. Használj a hideg, felhős napokon is naptejet a Cellular Sun Protection SPF50-et, mely véd a leégés ellen és a nap általi bőröregedés ellen.

Címkék: