Hugh Jackman a naptejek mellett kampányol

A népszerű ausztrál színészről, Hugh Jackmanről talán kevesen tudják, de évek óta elszánt harcot vív a bőrrákkal, és ezzel kapcsolatban mindig felhívja a figyelmet a megfelelő védelem alkalmazásának fontosságára.


A népszerű ausztrál színészről, Hugh Jackmanről talán kevesen tudják, de évek óta elszánt harcot vív a bőrrákkal, és ezzel kapcsolatban mindig felhívja a figyelmet a megfelelő védelem alkalmazásának fontosságára.

A színész hatodszorra kiújuló (szerencsére nem túl agresszív) bőrrákja kapcsán került újra a reflektor fénybe, amelyet műtéti úton távolítottak el. Az orrán és vállán is megjelent elváltozások miatt, amikor csak Jackman teheti, felhívja rajongói figyelmét a naptejek használatára.

"Újabb bazális sejtes karcinóma. A gyakori szűrésnek és a csodálatos orvosoknak hála, minden rendben. VISELJETEK NAPVÉDŐT" - írja legújabb twitter üzenetében, de interjúkban is gyakran hangoztatja a leégés veszélyességét, és az az elleni védekezés fontosságát.

A fiatalkorban észrevétenül gyógyuló leégések hosszú távú következményeire világít rá a színész példája is. A felszíni nyomokat nem hagyó károk a bőr mélyén olyan sérüléseket okoznak, amelyek évekkel később ölthetnek csak látható formát. Emiatt olyan fontos a napvédelem már fiatal korban, hiszen a következmények sokszor nem is azonnal, hanem csak évekkel, évtizedekkel később jelentkeznek.

A naptejek viselését ezért a szakemberek egész évben ajánlják. Ősszel és télen elég a kisebb faktor számú készítmények alkalmazása, mint a !QMS Sport Active Cream (26500 Ft), ami egy természetes fényvédőt tartalmazó színezett nappali hidratáló, és aktív mozgás mellett is tökéletesen hatékony marad. A tavaszi nap erősödésével viszont a faktor számot is érdemes növelni, amihez a sejtszintű védelmet nyújtó Cellular Sun Protectiont (27800 Ft) ajánljuk. Ez a krém akadályozza a szamálytalan pigmentációt, tökéletes védelmet nyújt, és megerősíti a bőr természetes védekezőerejét is. Emellett hatékony csökkenti a nap bőröregedést gyorsíti hatásait.

A termékekről és a hozzájuk kapcsolódó kezelésekről érdeklődj a !QMS Szépségszalon honlapján!

Címkék: