Profilom 2018. január 20. Szombat - Fábián, Sebestyén

Készülj a tavaszi leégés ellen


Az utóbbi napok ugyan nem kényeztettek el bennünket a napsütéssel, de hamarosan jobbra fordul az idő, és készülhetünk a napvédelemre. Igen, már most érdemes olyan készítményekkel felfértezni magad, amelyek védenek a káros napsugárzás ellen, hogy ne egy durva leégéssel kezd a nyarat.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetic készítményeket boldogan használók táborához!

A hosszú tél után beköszöntő tavaszi napsütés kényeztető melege gyakran csábít napfürdőzésre. Csakhogy a kellemesnek tűnő sugarak majdnem ugyanolyan károsak, mint a nyár erősen tűző napáradata, ezért már most érdemes felkészülni a leégés elleni harcra.

A nagyágyúk bevetése helyett egyelőre elég, ha olyan hidratálókat vagy alapozókat használsz, amelyek fényvédőt is tartalmaznak, így lekerül a válladról a napvédelem terhe. A !QMS Medicosmetics legnépszerűbb hidratálója, a Sport Active Cream (26500 Ft) nem véletlenül kapta ezt a titulust, minden megtalálható benne, amiért tökéletes a napsütötte tavaszi napokra.

A természetes napvédőt tartalmazó hidratáló tökéletesen fed, így enyhén színezett alapozóként kényelmes megoldást nyújt a mindennapokra. A könnyed, kellemes illatú krém kiváló sminkalap is egyben és további nagy előnye, hogy az izzasztó helyzetek sem károsítják a fedőréteg egységességét.

Válaszd ezt a kompakt megoldást nyújtó anti-aging hidratálót a tavaszi napokra, és egy krémmel felelhetsz meg a természet összes kihívására.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook