Készüljön az ünnepekre otthoni anti-aging arckezeléssel

Nincs ideje eljárni a kényeztető kezelésekre? Vagy csak nem szeretne a szalonok nyitva tartásához igazodni? Akkor az otthon végezhető arcápoláshoz minden szükséges kozmetikumot tartalmazó anti-aging termékcsomagot önnek találták ki. A kikapcsolódást jelentő szépülő kezelés következő generációját jelenti a kompakt szett, amellyel a lakás kényelmében teremtheti meg az igazi spa élményt.


Az úti csomagként is tökéletesen működő Travel Kit a Dr. Schulte által kidolgozott aktív bőredzési program minden lépését lefedi, megadva ezzel a bőrnek azt a hatóanyag pluszt, amitől visszafordulnak az idő kerekei. A kollagénes krémek, maszkok és szérumok egymásra épülő és egymás munkáját segítő együttese tényleges változást generál a bőrben. A !QMS kozmetikumok gépek és fájdalom nélkül képesek a bőr mélyebb rétegeibe juttatni az aktív és beépülésre képes hatóanyagokat, így a változás nemcsak a felszínen, hanem a bőr struktúrájában is tetten érhető.

A látványosan teltebb, feszesebb és hidratáltabb bőrhöz vezető út egy pihentető és a bőrnek is kellemes kezeléssorozat eredménye, amely az otthon biztonságában is elvégezhető. Mielőtt még elkezdené a tényleges kezelést, alakítsa ki a spa-t. Egy csendes, jól elszeparálható részén a lakásnak tegyen fel lágy, nyugtató zenét, gyújtson meg egy illatos gyertyát, készítsen elő egy puha és meleg takarót, és ne felejtse el odavinni mindazt, amire szüksége lesz. (Egy pici tálban langyos víz, szivacs, ecset, törülköző, és persze a szett.)

1. Ezután jöhet a bőr felkészítése a hatóanyagok bevitelére. Szivacs és a Deep Cleansing segítségével törölje le a bőrrről a sminket és a szennyeződéseket, majd jöhet a gyümölcssavas hámlasztás.

2. A gyengéd hámlasztót egy ecsettel vigye fel a bőrre, a szem környékét és az ajkakat se hagyva ki. A sejteket nem, csak a sejteket összekötő ragacsos réteget roncsoló sav még ezeken az érzékeny területeken sem okoz kipirosodást, viszont érezhetően felfrissítő őket. Ezt hagyja hatni 10 percig, és kezdődhet is a lazítás első szakasza. Dőljön hátra, hallgasson a zenét és lazuljon el. A savas hámlasztó nyomán enyhe melegséget és bizsergést tapasztal majd, ami azt jelzi, hogy hat a készítmény.

3. Az idő letelte után jöhet lemosás langyos vízzel, majd a Freshening Tonic-kal való áttörlés, ami visszaállítja a bőr pH-ját, és semlegesíti a savas hatást.

4. Ezen a ponton, a teljesen előkészített, szennyeződésektől mentes bőrre érdemes felvinni a napszaknak megfelelő kollagént, ami bejut a bőr mélyebb rétegeibe és beépülve elvégzi a feszesítést és fiatalítást.

5. A kollagénes szérum ujjbegyekkel való felvitele után tegye fel a szettben lévő Activator Maskot, ami feltölti a bőrt és kisimítja a ráncokat. Ez akár 20 percig is fent maradhat, tehát ez a lazító kezelés második nagy pihenő pontja. Hagyja, hogy az arcra simított anyagmaszk kellemes illata elbódítsa, és gondolatai szabadon szárnyalhassanak. Amikor kezdi úgy érezni, hogy a maszk kiszárad, jöhet az utolsó lépés, a hidratáló krém felhelyezése.

6. Ez a krém szettenként változik, így igényeihez mérten három különböző hidratálóból választhat, de mindegyik kozmetikum bevált nappali krém is egyben, ami smink alá is tökéletesen működik.

A Travel Kit-et megtalálja webshopunkban.