Profilom 2018. január 20. Szombat - Fábián, Sebestyén

Készülj gyönyörű dekoltázzsal a Valentin napra


Minden kultúrának megvan a maga favoritja, ha a nők testének csodálatáról van szó. Japánban a kecses nyakszirt, míg Európában egy szépen domborodó dekoltázs hívja fel leginkább a férfiak figyelmét. Mindkét testrész tündökléséhez, használd a QMS Neck & More készítményt.

 

Termékeinkről és kezeléseinkről érdeklődjön a !QMS Szépségszalon honlapján!

A Valentin napi kedvezménynek köszönhetően, most kedvező áron juthatsz hozzá a nyak és dekoltázs környékének újjávarázsolójához. A Neck & More hidratáló krém (64700 Ft) kifejezetten ezekre a területekre koncentráló hatóanyagokat tartalmaz. Felvitel után gyorsan beszívódik és ápolva kényezteti az érzékeny bőrfelületet. Az erősen hidratáló készítmény olyan egzotikus növényi olajokat is tartalmaz, melyek hosszú távon megőrzik a bőr puhaságát és simaságát. A napi rendszerességgel használható krém kisimítja az kor előrehaladtával megjelenő ráncokat és élettel tölti fel a megereszkedett bőrt, hogy mindenki visszanyerhesse kívánatos dekoltázsát.

A bőrregeneráló krém enyhe antibakteriális hatással is bír, így a kisebb bőrsérülések esetén is bátran alkalmazható. A dekoltázst kisimítja, a nyak- és az állvonalat kontúrosabbá és feszesebbé változtató készítmény már három hét után látványos eredménnyel szolgál. Próbáld ki te is!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook