Luxus anti-aging szérum tartós fiatalító hatással

Unod, hogy a legdrágább krémek hatása is napok alatt elenyészik? Egy igazán tartós fiatalító készítményre vágysz, amely a felkenése után is hatásos marad? Mutatunk egyet!


Unod, hogy a legdrágább krémek hatása is napok alatt elenyészik? Egy igazán tartós fiatalító készítményre vágysz, amely a felkenése után is hatásos marad? Mutatunk egyet!

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Fogyasztói társadalomban élünk, ahol a legtöbb gyártó és fejlesztő nem hosszú távon gondolkodik. Nem az örökkévalóságnak gyártják a termékeiket, mert nem érdekük egyetlen vásárlás során elveszíteni egy potenciálisan visszatérő vevőt. Nincs ez másként a kozmetikai iparban sem. A krémek hatása nagyjából addig tart, amíg a bőrön vagy jobb esetben a bőrben vannak, de amikor a tápanyagok kiürülnek, elvész az áhított eredmény is. Hogyan lehet kilépni ebből az ördögi körből?

A megoldást egy német plasztikai sebész kísérletezte ki, aki olyan készítményt alkotott, amely hosszú távon képes elérni az anti-aging hatást. A titok nyitja egy jelzőfehérje, amelyet az Ion Skin Equalizer szérum és krém kettőse tartalmaz. Ez a matrixyl 3000, amely jeleket ad a bőrnek. Történetesen azt, hogy elfogyott a bőr kollagén készlete, ezért sürgős utánpótlásra van szüksége. Ezt a hiányüzenetet - függetlenül a kollagénraktár valódi feltöltöttségétől - leadja a fehérje, ezért a bőr elkezdi a bőr rugalmasságáért, feszességéért és egészséges szerkezetéért felelős kollagént gyártani.

Ezzel a fehérjével veszi rá a készítmény a bőrt, hogy ne csak az Ion Skin Equalizerben található hasznos anyagokat építse be a bőrbe, hanem saját maga kezdje el újjáépíteni önmagát. Az azonnali hatás mellett, így lesz a kozmetikum hosszá távon is sikeres, hogy minél tovább kitolhasd a fiatalos megjelenés és az egészséges bőr luxusát.

Megtudnál még többet a szérumről? Kattins ide vagy jelentkezz be egy kezelésre, hogy személyesen győződj meg a lehengerlő hatásáról.

Címkék: