Miért lett ilyen gyönyörű a bőröm? Minden barátnőm ezt kérdezgeti. Bemutatom nektek az én QMS történetem.

Talán nem a legjobb ezzel kezdeni a történetem, de bevallom, én mindig kritikusan szemlélem nőismerőseim kinézetében bekövetkezett változásokat. Ha a környezetemben valaki szinte egyik napról a másikra kivirul – a kötelező dicséret után – rögtön az okokat firtatom. Így találkoztam a QMS termékekkel.


Még december elején megjelent nálunk a barátnőm, és egyből feltűnt, hogy nagyon szép a bőre. Viccesen meg is kérdeztem tőle, hogy ugyan már mit csináltál magaddal? Bár plasztikai sebészetre nem gyanakodtam, de olyan látványos volt a kisimult bőre, hogy az sem lepett volna meg. A '”trükk” szerencsére nem volt ilyen drasztikus, rögtön meg is mutatta mivel kezeli magát. Egy helyes kis dobozban előkapta a QMS kozmetikai család nappali és az éjszakai kollagénjét, meg a gyümölcssavas hámlasztót, és nagyjából el is mondta, mit hogyan kell használni. Ezen felbuzdulva én is elmentem a szalonba, ahol megvettem a krémeket és az instrukciók alapján otthon kezdtem el őket használni. A személyes tapasztalataim is nagyon pozitívak, ezért még egy kényeztető kezeléssel is megleptem magam karácsonyra.

Azóta én lettem az a barátnő, akitől irigykedve kérdezik, hogy „ugyan már mit tettél magaddal?”.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Címkék: