Profilom 2017. december 13. Szerda - Luca, Otília

Mikortól használj napvédő krémet?


Az igazi meleg beköszöntével előkerülnek a különféle napvédő készítmények, a káros napsugarak távol tartására. Mivel egyre többen tudják, hogy még a bronz barna bőrnél is szebb az egészséges bőr, évről évre többen használnak naptejeket, de lehet, hogy rosszul?

A ruha is véd?

A változékony nyár eleji napokon még nem mindenki veti be a naptejeket, hiszen a ruházat még nem mutat olyan sokat a testből, a célirányos napozáshoz pedig nincs elég meleg. Csakhogy a ruha egyáltalán nem jelent 100%-os védelmet a káros UVA és UVB sugarak ellen, ezért már kora tavasztól használj napvédőt.

Csak az árnyékban ülök”

Hasonló a helyzet az árnyékkal is. Hiába vonulsz a napsütéses órákra árnyékba, ha kint vagy a szabadban, akkor semmilyen lombos fa vagy fal nem véd meg a napsütéstől. Nagyon könnyű leégni, ezért egy alacsonyabb faktorszámú krémet ilyenkor is kenj magadra.

Sportoláshoz sem maradjon le

A tavaszi túrázások vagy erdőben tett séták alatt is védekezz a káros sugarak ellen. Sportoláskor a fokozott izzadás miatt a napvédők pótlására is szükség lehet, ezért a pakoláskor a !QMS kozmetikai család napvédőjét se hagyd ki a zsákodból. A biztonságos védőpajzsot nyújtó krém azonnal beszívódik a bőrbe és meggátol minden szabálytalan pigmentációt. A védelem mellett az esztétikára is ügyel.

Csatlakozz te is a QMS Medicosmetics készítményeket boldogan használók táborához, és legyen a QMS a Te sikertörténeted is!

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook