Profilom 2017. október 19. Csütörtök - Nándor

Oxigénes arcfiatalítás sztárok ajánlásával


Az utóbbi évtizedekben hihetetlen fejlődésen ment keresztül a bőrápolás tudománya, és a ma már a helyreállító kezeléseknél is többre vagyunk képesek. Késleltethetjük a bőr természetes öregedését és visszaadhatjuk az egészséges bőr szépségét minden korosztályak. A szike bevonása nélkül.

Míg a plasztikai sebészet a gravitációval folytatja harcát, addig a orvoskozmetikumok a bőr egészséges állapotának visszahozását és a természetes anyagcsere folyamatok felpörgetését végzik. A biztonságosan, otthoni körülmények között is alkalmazható gyógykozmetikumok lehetőséget adnak a bőrnek, hogy belülről, természetes módon javítsa meg önmagát és nyerje vissza fiatalos ragyogását.

A bőrazonos hatóanyagok, természetes antioxidánsok és fényvédők széles tárháza mellett a német !QMS kozmetikai család ikonikus kezelése, a Tiszta Oxigénes feszesítés egy egészen új elemet is beemel a kezelésbe. Ez a 98 %-os tisztaságú oxigén, mely hűsíti, frissíti és élénkíti az arcot. Az oxigén szór szerint új életet lehell a bőrbe és a mélyebb rétegeben indítja be a sejtmegújulást. Az eredmény látványos: a bőr hidratáltabb, kisimultabb, a vékony szarkalábak csökkennek és a mélyebb ráncok is érzehetően feltöltődnek. Az arc egész megjelenése üdébbé válik, miközben a mélyben ott zajlanak a bőrregenerációs folyamatok. Nem csoda, hogy olyan hírességek imádják a 90 perces kezelést, mint Madonna, Victoria Beckham vagy énnen Justin Timberlake.

Az oxigénes kezelést is tartalmazó kedvezményes kuponfüzetet a következő telefonszámon (+36306419717) igényelhet. Ha megadja elérhetőségét, mi azonnal postázzuk Önnek a füzetet. A kuponfüzetünket egészen Augusztus végéig felhasználhatja, és kezeléseinket az ország bármely pontján található !QMS arcfiatalító szalonban igénybe veheti.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook