Profilom 2018. március 21. Szerda - Benedek

Szépülj Valentin napi kedvezményünkkel


Kényeztesd magadat vagy lepd meg szerelmedet Valentin nap alkalmából a QMS Medicsometics világraszóló sikereket elért termékeivel. Az arc- és bőrápolás forradalmasító cég most 50 % kedvezményt kínál kezeléseinek árából a Valentin napra való tekintettel.

Minden nő gyönyörű és fiatalos bőrre vágyik, különösen a szerelmesek ünnepének közeledtével esik jól egy kis extra kényeztetés. A QMS Szépségszalon óriási kedvezményekkel szeretne a hölgyek és urak kedvében járni, ezért az ünnepi készülődés jegyében most 50 %-ot elenged az arcfiatalító kezelések árából.

Több, mint 10 eltérő kezelés közül választhatod ki a korod és bőrállapotodhoz leginkább illő eljárást, hogy elégedetten hagyhasd el a szalont, és csodálatosan megújult bőrrel készülődj a romantikus estére.

A mélytápláló kezelésekhez használt termékek, ugyancsak kedvezményes áron, haza is vihetők, hogy otthoni is folytathasd a bőrfiatalítást. A Valentin nap iránti tisztelet miatt a termékek 14 %-os kedvezménnyel kerülnek értékesítésre a szalonban és az online webshopban is.

A megfelelő termékek kiválasztásához kérd munkatársaink segítségét.

Írta: Peitli Csilla
További cikkek a szerzőtől
 Facebook