Tökéletes utazószett őszi nyaralásokhoz

Az utazások megannyi izgalommal kecsegtetnek, de a pakolás idegőrlő folyamata ebben nem igazán tartozik bele. A megfelelő ruhák, cipők, kiegészítők és kozmetikumok kiválasztása nehéz feladat, de ez utóbbival nem lesz több gondja, a !QMS Medicosmetics úti csomagjának hála!


A háromszoros díjnyertes !QMS Medicosmetics összeállította a tökéletes utazószettet, amelyet nyáron, télen, városban és tengerparton is bátran használhat. Az orvosi tisztaságú, bőrbarát alapanyagok még a legvadabb napsütés közepette sem allergizálnak, sőt, nyugtatják, ápolják és hidratálják a bőrt az extrém körülmények között is.

A kemény fedeles mini bőrönben érkező szett kiszerelése minden terméknél 100 ml alatt marad, hogy kézipoggyászban is könnyen felvihesse a repülőgépre. Az úti bőrönd tápláló arclemosó tejet, a bőrt a további hatóanyagok befogadására felkészítő, és a pH értéket helyreállító tonikot tartalmaz. Helyett kapott a szettben egy hidratáló hab, amely krémként és maszkként (leégés vagy extrémebb bőrszárazság esetén) is használható. Természetesen egy utazó csomagból nem hiányozhat az 50 faktoros fényvédő sem, ami kiszűri a káros UV sugarakat és megakadályozza az idő előtti bőröregedést.

A szett ajándék flip-flop papuccsal érkezik, ami könnyű, kis helyet foglal és tökéletesen kiegészíti a fürdőszobai szettet!