Gardrób tippek

Nehéz feladat napról napra összeszedett szettben kilibbenni az ajtón, még ha zsigeri hozzáértéssel is áldott meg a Sors. Néhány alapvető szabály betartásával nem is igazán lőhetsz mellé az aznapi összeállításoddal. Nézzük hát, mik ezek a szabályok!


Nehéz feladat napról napra összeszedett szettben kilibbenni az ajtón, még ha zsigeri hozzáértéssel is áldott meg a Sors. Néhány alapvető szabály betartásával nem is igazán lőhetsz mellé az aznapi összeállításoddal. Nézzük hát, mik ezek a szabályok!


Ne félj a magas saroktól!

Egy magassarkú cipő kiemeli nőiességedet, magabiztos, szexi tartást ad. Kivéve persze, ha kényelmetlenül érzed benne magad. Így a legjobb, ha megtalálod a számodra megfelelő magasságút, és abban fejleszted tökélyre a járást.Azt hangsúlyozd, ami előnyös!

Banálisan hangzik, de sokszor viselünk alakunkhoz nem illő ruhát, mert egyszerűen tetszik. Ha lábaiddal nem vagy elégedett, kerüld a világos nadrágokat, farmerokat, melyek vonzzák a tekinteteket. Nem előnyösek a militarista stílusú nadrágok sem, melyek zsebeikkel gyakran oda adnak pluszt, ahol amúgy a legkarcsúbb a láb. Ne idegenkedj az alakformáló ruháktól!

Ha még mindig a középkori kínzóeszközökre emlékeztető alakformáló darabok jutnak eszedbe, ideje frissíteni az adattáradat. A mai ruhák már kényelmesek, rugalmasak, semmi szíj és kapocs, ami nem enged levegőt venni. Nyugodtan kísérletezz velük, ha egy-egy ruhához némi „csalásra” van szükség.


Ne félj betérni idegen üzletekbe!

Ha már kialakítottad vásárlási szokásaidat, és megvannak kedvenc üzleteid, légy néha hűtlen hozzájuk. Persze nem kell nagy pálfordulásokra gondolni, elég ha szemrevételezed a gyermek- és férfirészleget, ahol kiegészítőket, ingeket, pulóvereket találatsz. Egy férfirészlegen lelt kötött pulcsit például egy övvel és legginsszel nőies és egyedi viseletté tehetsz. Ha pedig szereted megunt ruháidat kreatívan feldobni, látogass el kézműves- és hobbiboltokba.Töltsd fel ruhatárad a szezonvégi leárazásokon!

Akkor is megéri benézned a leárazásokra,ha szereted követni az aktuális trendeket, hiszen egy-egy klasszikus, állandó darabra mindig ráakadhatsz.


Ne kövesd a divatot ész nélkül!

Lehet egy ruha bármennyire divatos és friss, ropogós, ha nem a Te alakodra találták ki. Ha nem áll jó neked, vagy egyszerűen nem illik a stílusodhoz, éveidhez, bizony jobb, ha lemondasz róla, és megpróbálsz hozzád illő darabot találni.


A saját méretedben vásárolj!

Szintén alapvetőnek kellene lenni, de sajnos nem az. Rengeteg nő visel túl nagy vagy túl kicsi ruhákat. A nagyobb méret nemhogy elrejti a felesleget, de kihangsúlyozza. Nagyobbnak, súlyosabbnak tűnik benne az ember. Válassz olyan ruhát, amely illik az alakodhoz, felesleggel is lehetsz csinos és nőies.


Címkék: