Túlélőkészlet a nyári bőrnek

A forró nyár, különösen a városban mászkálva, kikezdi a bőrt, ami hamar kiszárad és irritáltá válik. A pórusok eltömődnek, és a bőr tapintása is megváltozik. Ezért nemcsak reggel, hanem este is fontos, hogy a bőr megkapja a megfelelő ápolást.


A díjnyertes !QMS Medicosmetics egyik legnépszerűbb terméke a nyáron is csodákra képes Activator Mask. Az intenzív hatású maszk titka a magas hialuronsav és a tengeri kollagén tartalmában keresendő. A két alapanyag együttes hatása egészen lenyűgöző, pótolják a nedvességet a bőrben és visszaadják az arcbőr puhaságát.

Az egyedülálló bőrenergizáló formula egy vékony és a bőrhöz jól idomuló fátyolmaszkkal érkezik, amelynek kellemes illata azonnal egy spa szalonba röpíti majd.

A hűs, illatos hatóanyagba mártott fátyolmaszk 15 perc alatt kifejti frissítő és bőrsimító hatását, de a bőr mélyére leszivárgó hatóanyagok még jóval később is folyamatosan épülnek be. Így még a legmelegebb nyári napokon sem kell attól tartania, hogy bőre áldozatul esik a forróságnak.