Tűntesse el nem kívánatos barna foltjait bőréről!

A szeplők sokak szerint aranyosak, míg mások ki nem állhatják (általában magukon), de a napkárok nyomán kialakuló hiperpigmentációért egységesen nem rajonganak a nők. Szerencsére ezek a szabálytalan, barnás, öregítő foltok, eltüntethetőek.


A hiperpigmentáció (ahogy egyébként a barnulás is) a bőr válaszreakciója a túl sok napfényre. Amikor a káros sugarakat már nem tudja kivédeni a bőr, akkor beindul a plusz melanin termelés védekezésképpen. Ezek a test bármely pontján megjelenő foltok idővel egyre szaporodnak, ezért gyakran öregségi foltoknak nevezik őket, és jelenlétük valóban idősebbnek mutatja a bőrt valódi koránál.

Ma már szerencsére nem kell ebbe feltétlenül beletörődni, a citromlénél hatásosabb készítmények is rendelkezésre állnak a foltok csökkentésére és eltüntetésére. Ezek egyike a !QMS Medicosmetikumok Skin Tone Light széruma. A helyileg alkalmazható (tehát egyszerre nagyon kevés kell belőle) készítmény csökkenti a bőr melanin termelését, ezáltal gátolja az új foltok kialakulását és a meglévőek sötétedését, nagyobbodását. De ennél többet is tud. Képes halványítani, majd idővel teljesen eltüntetni a kellemetlen foltokat.

Ebből talán már látszik, hogy a szérum nem egy éjszaka hoz csodát, de kúraszerű alkalmazása már rövid időn belül látható eredményeket hoz.

Próbálja ki összeállított pigmenthalványító csomagunkat, amely az arc mellett a kezekről is messzire űzi a barnás foltokat. Az akcióval kapcsolatban további információkért keresse a !QMS Szépségszalont!